Horoscopul dansatorilor. 5 zodii care fac furori pe ringul de dans
12 noi 2021 / 10:36

Dans
Dansul este un lucru benefic atât pentru corpul nostru, cât și pentru suflet, iar cu cât îl faci mai des, cu atât ești mai sănătos. Unii oameni par să aibă abilități naturale, iar ținând cont de astrologie, poți determina care semn zodiacal este cel mai bun dansator după felul în care își mișcă corpul!

Pentru a fi un dansator, trebuie să reții rapid coregrafia, să dai o notă unică pașilor, să ai emoție, determinare și aptitudini naturale. Să fii deschis la critică și să vrei să fii mai bun sunt, de asemenea, trăsături importante pe care trebuie să le ai.

1. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii adoră să fie pe scenă și să aibă centrul atenției asupra lor. Sunt, de asemenea, foarte pricepuți în a-și canaliza energia în mișcare; pot fi controlați atunci când au nevoie, dar și liberi și dezinhibați.

Un lucru de care au nevoie dansatorii este multă energie, iar asta este Leul! Se pare că au o rezervă nesfârșită de ea.

Leii sunt puternici, au picioare flexibile, o postură bună și disciplina, dedicarea și încrederea de care are nevoie orice mare dansator.

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul are o prezență scenică extraordinară; ochii oamenilor gravitează în jurul lor. Sunt senzuali, iar senzualitatea lor înseamnă că se simt confortabil cu mișcarea corpului lor.

Deoarece Taurul are un simț înnăscut al frumuseții, ei sunt capabili să vadă lucrurile din perspectiva publicului și să folosească aceste informații pentru a deveni mai conștienți de ceea ce fac cu corpul lor, asigurându-se că este mai plăcut din punct de vedere vizual.

Citește continuarea pe Spectcola și află car esunt celelalte trei zodii care fac furori pe ringul de dans

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?