Horoscop rune 16-22 august 2021: toate merg ca unse pentru o zodie

Numerologul Mihai Voropchievici
Horoscop rune 16-22 august 2021. Urmează o săptămână destul de convenabilă, cu mici încărcături, dar nimic grav. Toate merg ca unse pentru nativii unei zodii.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul ăetur săptămâna 16-22 augost, la Antena 3.

Berbec

Va afla foarte curând un adevăr extraordinar de important care îi poate marca viața, dar i-o poate și schimba. E un adevăr pentru toată luna, îl aștepta.

Taur

Intră într-o săptămână de atenție deosebită: mesaje, telefoane. Nu îi place deloc. Are parte de multă comunicare. 

Gemeni

Intră într-o săptămână de silentio stampa, ei și cu Dumnezeu, intră într-o aură de mister, sunt persoane importante și nimeni nu știe ce au în cap, ce vor să spună/facă. Și se pare că mai au și ei nevoie de un pic de iertare Dumnezeiască. Au o săptămână în care își încarcă bateriile cu forță divină.

Rac

Trebuie să abordeze altfel toate problemele care îi interesează, să schimbe tactica adică. 

Leu

E pus pe scandal. Își mobilizează toate forțele pentru a avea niște dispute furtunoase cu ceilalți. Ia încercați să rămâneți calmi că totul se aranjează tot în favoarea voastră. 

Fecioară

Are două mesaje: unu să se relaxeze pentru că încă nu a reușit să găsească acel echilibru interior și doi: nu vă mai faceți griji și spaime și probleme vizavi de sănătatea altor persoane.

Balanță

Are o săptămână asemănătoare Leului, dar la un nivel mai scăzut. Va susține o mică bătălie sau mai mici, dar totul se rezolvă.

Scorpion

Să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă și foarte curând, în primele 2-3 zile ale săptămânii sau chiar de luni. 

Săgetător 

Pojghiță de gheață subțire. Fiți foarte atenți la modul cum vă exprimați, ce atitudine aveți, cum colaborați sau chiar în familie că se iscă tărăboi din nimic.

Capricorn

Toate merg ca unse. Ați câștigat pe toate planurile și meritați.  

Vărsător

E îndrăgostit, ceva fierbinte, pasional. Nu mai știu ce vor: căsnicie sau aventură. E o săptămână pe placul lor.

Pești

O certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Au intrat în noroc din nou. Bucurii pentru Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel