HOROSCOP: Previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Capricorn, la început de decembrie

Ascendentul, horoscop
Daniela Simulescu, astrolog DCNews, revine cu noi previziuni pentru zodii la DCNewsTV.

Sextilul dintre Soarele din Săgetător și Saturn din Vărsător va predispune la manifestarea unui optimism cumpătat. Vom fi încrezători, dar vom dori să ne bazam pe argumente concrete. În plus, nu ne vom grăbi cu nicio inițiativă. Ne vom calcula foarte bine pașii, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Îți faci programul astfel încât să nu consumi energie pe acțiuni inutile. În prima parte a zilei vei fi mai dispus la socializare, însă spre seară vei fi mai liniștit.

Taur

În cazul în care mergi la muncă, vei dori să te ocupi doar de câteva proiecte. Lipsa ta de energie se va observa în tot ce vei face.

Gemeni

Partenerul are multe idei însă tu îi vei mai potoli din elan. Nu ai disponibilitate pentru a te implica în tot ce propune el.

Rac

Tu ai vrea să te retragi în muncă. Și chiar dacă vei fi liber, vei căuta să te ocupi de treburile gospodărești. Îți lipsește cheful de socializare.

Citește continuarea pe DC NEWS și află detaliile pentru toate zodiile, precum și ce aduce eclipsa din 4 decembrie, care are un semnal puternic pentru următarele șase luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ce sunt problemele digestive și de câte tipuri. Care sunt primele simptome ale acestora

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel