Horoscop. Mercur în Gemeni: Planeta comunicării dă peste cap toate zodiile. Semnele de foc riscă să intre în mari belele
04 mai, 19:42

Rubrica horoscop
Mercur intră astăzi în Gemeni. Planeta comunicării influențează toate zodiile, iar semnele de foc pot intra în dispute aprinse sau chiar probleme mai mari pe viitor, dacă nu vor avea grijă la cuvintele sau promisiunile făcut.

Mercur, planeta care reprezintă comunicarea, mai este în mers direct pentru câteva zile, apoi va retrograda, dar a început tranzitul în zodia Gemeni din 4 mai.

Tranzitul lui Mercur în Gemeni ne face foarte atenți, curioși, curioși, vrem să știm multe lucruri, dar în același timp ne face și un pic nervoși, un pic mai temperamentali, mai ales în funcție de elementul zodiei noastre. Mercur în Gemeni ne conferă o inteligență activă și ne ajută să avem agilitate, ușurință în a mânui cuvintele pentru a rezolva imediat tot ce apare.
Semnele de FOC (BERBEC, LEU ȘI SĂGETĂTOR): Mercur în Gemeni vă va dezlănțui, așa că fiți foarte atenți la ceea ce vorbiți și promiteți, la tot ceea ce spuneți. Există o tendință de a exagera totul. 

Semnele de PĂMÂNT (TAUR, FECIOARĂ ȘI CAPRICORN): Există un anumit sentiment de nervozitate, de dorință de a rezolva într-o clipă lucrurile care în mod natural au nevoie de mai mult timp pentru a fi rezolvate. Controlați-vă, nu luați decizii drastice.

Citește de spre semnele de aer și de apă pe Spectacola.ro

 

Ştiri Recomandate

GCS: Toată România este în scenariul verde
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri