Horoscop 7 iunie 2021, Mercur retrograd: pentru Berbeci viitorul nu e sigur. Zodia care are noroc la bani

Zodiile pentru care plouă cu bani. Foto: Pixabay
Horoscop 7 iunie: cu Mercur retrograd, riscurile sau nesiguranţa financiară ne preocupă azi.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Pentru Berbeci, viitorul nu este foarte sigur, aşa că trebuie să-şi facă mai bine calculele, mai ales dacă primesc nişte oferte tentante, dar nu foarte clare.

Taur 

Pentru Tauri, propunerile care vin din partea şefilor sau nişte responsabilităţi mai mari îi costă scump, timp şi energie folosită, aşa că rămâne de văzut dacă merită.

Gemeni 

Gemenii e bine să fie un pic mai atenţi în jur, mai ales dacă vor să facă investiţii sau să valorifice deja acţiunile făcute până acum. Deci, atenţie la ce se întâmplă în jur.

Rac 

Pentru Raci, perspectivele financiare ţin de context şi de colectivitate, mai ales cei care lucrează cu publicul e bine să-şi calculeze strategiile de propagandă.

Leu 

Pentru Lei, ziua poate aduce divergenţe de opinie în relaţia cu şefii sau cu colaboratorii foarte apropiaţi, nu toată lumea înţelege investiţiile sau cheltuilile în acelaşi mod. Aşa că, argumente şi dezbateri astăzi.

Fecioară 

La Fecioare, un act oficial poate sosi azi sau nu vine şi asta le încurcă lucrurile. Dacă soseşte, trebuie să se

Balanţă 

Pentru Balanţe, banii depind de alţii sau discută cu membrii familiei în legătură cu cele mai bune măsuri şi investiţii.

Scorpion 

Pentru Scorpioni, parteneriatele sunt cruciale şi banii depind cumva de cât de bine se înţeleg cu cei din jur, poate partenerul de viaţă sau o altă persoană care se poate răzgândi brusc.

Săgetător 

Pentru Săgetători, muncă susţinută astăzi, însă în condiţii precare pentru că nu au ce le trebuie pentru a putea rezolva atent şi eficient ceea ce-şi doresc. De asemenea, discuţii şi şedinţe.

Capricorn 

Pentru Capricorni, ziua este marcată şi ea de resurse puţine, ideile sunt mari şi grozave însă trebuie să se descurce cu ce au la îndemână.

Vărsător 

Pentru Vărsători, lipsă de mobilizare şi poate că banii sunt afectaţi de faptul că nu au chef de o anumită activitate sau nu sunt într-o formă foarte bună. Dacă pot amâna este foarte bine, dacă nu, să încerce să se mobilizeze.

Peşti 

Pentru Peşti, este o zi cu multe calcule financiare, în urma unei veşti sau a unei idei care pune în altă cheie şi în altă schemă toate activităţile pe care şi le-au propus pentru azi, deci inovaţie şi creativitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel