Urmărește dezbaterea live

Horoscop 21 septembrie. Zodia pentru care totul va ieși așa cum spera

Lavanda
Horoscop 21 septembrie. Racii au o ușoară stare de anxietate, Capricornii au probleme financiare.

Horoscop 21 septembrie. Previziunile astrologului:

Berbec - Astăzi, sunteţi activi şi aveţi o stare mentală foarte bună. Veţi ajuta un prieten apropiat cu o sumă de bani sau cu o favoare. Dacă aveţi proiecte pe care vă doriţi să le implementaţi, încercaţi să vorbiţi cu oamenii din jurul dumneavoastră, poate vă pot ajuta. 

Rac - Astăzi, aveţi o uşoară stare de anxietate. Din punct de vedere financiar, totul pare să fie bine. Aveţi totuşi grijă la cheltuieli. Este posibil să semnaţi un nou contract de muncă. Asta vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit.

Leu - O zi activă cu prietenii dumneavoastră. Veţi avea câteva discuţii cu şefii la locul de muncă în legătură cu aprobarea unui buget. În orice caz, totul va ieşi cum vă doreaţi. Astrele vă recomandă să faceţi unele exerciţii de relaxare.

Fecioară - Astăzi, simţiţi că nu aveţi nevoie de compania nimănui. După luni de aşteptare, astăzi, veţi primi un răspuns foarte important pentru dvs.

Balanţă - Astăzi, veți avea o zi foarte specială cu partenerul dumneavoastră. Din punct de vedere economic, fiţi mai discreţi. Apreciați oportunitățile de carieră pe care le primiţi. Viața vă oferă oportunități minunate pentru bunăstarea dumneavoastră financiară.

Săgetător - Astrele vă recomandă să petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă. Lucrul acesta vă va ajuta în relaţie. Este posibil să primiţi o sumă importantă de bani. 

Capricorn - Astăzi, sunteţi receptivi la iubire. Din punct de vedere financiar, aveţi unele probleme, însă totul se va rezolva. În a doua parte a zilei, veţi primi un telefon important.

Vărsător - Nativii din zodia Vărsător, se simt mai atractivi şi seducători ca niciodată. Vă place să fiţi aşa şi asta se vede. La locul de muncă, daţi dovadă de multă diplomaţie, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel