Horoscop 20 noiembrie. Efectele Lunii Pline încă se simt. Multă odihnă și mai puțină muncă

Eclipsa, Lună
Horoscop 20 noiembrie. Taurii sunt epuizați, Racii vor fi greu de convins să iasă din casă.

Horoscop 20 noiembrie. Efectele Eclipsei de Lună/Lunii Pline de ier le vom resimți continuare. Recomandarea ar fi să ne odihnim cât mai mult. Următoarele zile vor fi mai optimiste, spune astrologul DC News, Daniela Simulescu.

Berbec - Ți-ar face bine o plimbare. Bineînțeles nu într-un loc cu foarte multă lume. Rezervorul de energie nu este plin. Vei dori să fii ascultat.

Taur - Aspectele ultimelor zile te-au epuizat și fizic și emoțional. Vei avea nevoie de câteva zile în care să îți recuperezi cheful de viață.

Gemeni - Luna îți tranzitează semnul, deci este posibil să treci prin tot felul de emoții. Vei dori să te ocupi repede de treburile gospodărești.

Rac - Vei fi greu de convins să ieși din casă. Vrei liniște sau să petreci timp doar cu familia. Aceasta te va înțelege și se va ocupa ea de curățenie.

Leu - Ești prea preocupat de cum te percep oamenii din jurul tău. Vei fi în stare să renunți la ce vrei tu pentru a le face lor pe plac.

Fecioară - Astrele îți recomandă să nu insiști prea mult pe subiectele superficiale. Mai ales în discuțiile cu apropiații. Trebuie discutate problemele adevărate.

Săgetător - Dacă nu vei ține cont de semnele organismului, s-ar putea să te implici în acțiuni care te vor solicita mult. Și astfel vei rămâne fără energie.

Capricorn - Vei colabora excelent cu prietenii. Poți lucra la întărirea încrederii în tine. Partenerul va insista să vă ocupați de mai multe treburi în același timp.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel