HOROSCOP 18 iunie: Taur, Gemeni, Rac, Scorpion, Săgetător. Zodii cu probleme emoționale sau cu banii

Zodiac, horoscop. Foto: Pxhere
HOROSCOP 18 iunie: Pentru unele zodii, ultima zi de muncă din săptămână aduce probleme financiare sau emoționale. Iată care sunt acestea: 

HOROSCOP 18 iunie: Sunt zodii pentru care ultima zi de muncă a săptămânii însemană probleme.

Taur

E o perioadă cu încordări în relațiile pe care le aveți cu prietenii. Anumite probleme financiare vă vor preocupa. La locul de muncă, încercați să fiți mai disciplinat. Acasă, feriți-vă de micile accidente domestice.

Gemeni

Din punct de vedere economic, treceți prin momente delicate. E indicat să treceți peste preocupările legate de muncă, să le ignorați dacă vreți ca totul să fie bine. În plus, trebuie să aveți grijă de voi și să vă monitorizați sănătatea.

Rac

Nu-i spuneți partenerului de viață ceva ce știți că l-ar putea enerva. Veți fi foarte generos cu cei din jur, iar munca vă cere în aceste zile multă implicare, chiar dacă se apropie sfârșitul de săptămână.

Scorpion

Vă veți implica în futuna emoțională a celor din jurul vostru pentru că e una din acele zile când ceilalți își emit cu intensitate sentimentele. Încercați să vă protejați cât mai mult. Fiți empatici dar nu vă însușiți trăirile celorlalți, mai ales dacă nu sunt pozitive, notează  Antena3. 

Săgetător

Trebuie să luați taurul de coarne și să vă gândiți la binele personal, iar dacă persoana iubită vă aduce fericirea, atunci veți putea depăși orice obstacol.

Care zodii au vineri noroc în dragoste, aflați AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel