Horoscop 17 noiembrie. Zi sub semnul tensiunii: zodiile cele mai afectate

Ascendentul, horoscop
Horoscop 17 noiembrie. Berbecii au parte de discuții în contradictoriu, Fecioarele au probleme la muncă.

Horoscop 17 noiembrie. Previziunile astrologului:

Berbec - Ziua poate aduce discuţii în contradictoriu cu persoane care fie le-au promis, fie cu care au început nişte proiecte şi lucrurile nu prea merg bine. 

Taur - Pentru Tauri tensiunile sunt legate de locul lor în sistem, instituţie sau în relaţiile pe care şi le-au făcut acolo unde ei lucrează. Poate unii dintre ei vor să se desprindă.   

Gemeni - Pentru Gemeni, tensiuni privind actele care nu sosesc, au nevoie de o aprobare sau o semnătură şi depun eforturi pentru a le obţine.

Rac - Racii au şi ei astăzi griji privind investiţiile pe care le face altcineva, dar apropiat - partener de viaţă sau un asociat - şi nu prea înţeleg. Au sentimentul că fiecare merge în direcţii separate.    

Leu - Leii pot fi şi ei tensionaţi de felul în care sunt primiţi de ceilalţi. Nu toată lumea îi înţelege, nu toată lumea e de acord cu ei, şi poate că este una din acele zile în care se întreabă dacă nu cumva au rămas singuri pe baricade.   

Fecioară - Pentru Fecioare, tensiuni privind cadrul legal sau administrativ la locul de muncă. Sunt tot felul de reguli pe care trebuie să le respecte şi care nu le pică bine sau un proiect de viitor e condiţionat de un anumit caz.

Balanţă - Pentru Balanță tensiuni privind interesele alături de o persoană cu care colaborează, poate fi şi partenerul de viaţă. Balanţele văd într-un fel, iar cealaltă persoană e posibil să cheltuiască fără să le spună.   

Scorpion - Pentru Scorpioni tensiuni privind relaţiile, imaginea lor publică de fapt. S-ar putea să audă despre ei nişte vorbe spuse de cineva în care aveau încredere.

Săgetător - Pentru Săgetători, muncă astăăzi şi poate să fie foarte fructuoasă, să aducă bani, dar este uşoară. Cineva îi plăteşte pentru consultanţă, se pare, potrivit Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel