Dramă cumplită pentru Laurențiu Reghecampf: Mama sa se luptă cu cancerul: „Nu mă mai interesează nimic altceva”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Foto: Instagram
Celebrul antrenor Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că trece printr-o dramă cumplită, după ce mama sa a fost diagnosticată cu cancer. Aflat în plin scandal mediatic, Reghecampf spune că nu îl mai interesează nimic în afară de tratamentul celei care i-a dat viață.

Laurențiu Reghecampf trece printr-o dramă cumplită, după ce mama sa a fost diagnosticată cu cancer și duce o luptă acerbă cu nemiloasa boală. „Nu mă mai interesează nimic altceva”, a spus celebrul antrenor, conform Spectacola.ro.

Vestea cumplită vine la puțin timp după ce cuplul Laurențiu Reghecampf-Anamaria Prodan a fost ținta unui uriaș scandal mediatic, în care s-a speculat că cei doi ar urma să divorțeze din cauza unor presupuse infidelități. 

Laurențiu Reghecampf a dat primele declarații după scandalurile apărute. Soțul Anamariei Prodan a răbufnit: „Este ultimul avertisment”

„Mă înțelegeți că în condițiile în care mama mea e în situația asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru PlaySport.ro.

Și Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer

Anamaria Prodan, soția celebrului antrenor, are și ea un istoric dureros în ceea ce privește această boală nemiloasă. În urmă cu trei ani, mama vedetei se stingea din cauza unui cancer pancreatic. Moartea Ionelei Prodan a marcat-o profund pe Anamaria, care și astăzi vorbește cu durere despre pierderea celei care i-a dat viață. Pe lângă asta, soția lui Laurențiu Reghecampf a avut și ea probleme de sănătate care i-au pus viața în pericol: vedeta a fost suspectă de cancer mamar.

„Atunci când ai probleme, îți dai seama că ai nişte prieteni minunați. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulți noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toți. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soțul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuții pozitive”, declara  Anamaria Prodan, în urmă cu câțiva ani, conform Spectacola.ro. 

Care e teama cea mai mare a Anamariei Prodan în relația cu Laurențiu Reghecampf, aflați pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel