Desertul raw vegan: simplu de făcut, îți va da energie pentru întreaga zi

Un desert raw vegan, fără zahăr, cu ingrediente naturale, neprelucrate, foarte simplu de făcut, își va da energie pentru întreaga zi.

Specialiștii spun că atunci când consumăm preparate raw vegan, organismul face un efort mai mic să le prelucreze, ceea ce ne va fce să ne simțim mai energici. Acesta este principul pe care se bazează alimentația raw vegan, tocmai de aceea acest tip de alimentație începe să câștige tot mai mult teren.

Mai mult, dulciurile de acest tip sunt fără zahăr, care este tot mai cunoscut pentru efectele sale nocive.

Iată o rețetă simplă de desert raw vegan. Este vorba despre nite mici sfere din ingrediente naturale, dulci, energizante.

Sunt folosite ingrediente precum migdale, alune de pădure, nuci, prune uscate, curmale, stafide, goji. Suplimentar, se adaugă semințe de in și chia. Se folosesc părți egale din toate. Aproximativ 200 de grame din fiecare sunt suficiente pentru o porție bună. Se pun toate în blender și se mixează, până când se obține o pastă potrivită să fie modelată. Se formează din ea biluțe de mărimea unei chiftele, care apoi sunt tăvălite prin cocos, mac, susan, după preferință.

Se lasă apoi la frigider pentru cel puțin o oră, înainte de a fi consumate.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel