Declarată moartă de către un polițist, s-a trezit când familia se pregătea să o înmormânteze

O situație greu de imaginat a avut loc în județul Bihor, unde o femeie, declarată moartă cu o zi înainte, s-a trezit când familia se pregătea de înmormântare.    

Pentru că femeia de 67 de an inu a mai fost văzută de câteva zile, vecinii au chemat poliția. Un polițist ajuns la fața locului a intrat în casă și a găsit-o pe femeie căzută pe jos, aparent fără viață. Medicul de familie urma s vină abia a doua zi să constate decesul, astfel cp rudele au început pregătirile de înmormântare. A doua z, însă, chiar când era pus în sicriu, femeia a început să dea semne de viață.
O ambulanță a ajuns imediat la acest caz, iar medicii au constatat că femeia era doar în șoc hipotermic, așa că au transportat-o la Spitalul Județean din Oradea. Ea este acum internată la Terapie Intensivă în stare gravă, potrivit Digi24.
Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru posibilă neglijență în serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel