De ce să pui un cățel de usturoi în toaletă, peste noapte: rezultatul te va surprinde

Usturoi
Internetul este plin de sfaturi și recomandări dintre cele mai ciudate. Unul este chiar cel de a pune un cățel de usturoi în toaletă, peste noapte. Recomandarea are, însă, o explicație.

Atunci când avem în program curățarea toaletei, este bine de luat în considerare varianta mai ușoară,a ceea de a pune un cățel de usturoi în toaletă și lăsat acolo peste noapte. Pare un sfat ciudat, probabil vă întrebați de ce ar pune cineva un cățel de usturoi în toaletă.

Iată explicația: usturoiul conține o substanță numită alicină, care degajă mirosul puternic de usturoi. Dar pe lângă asta, vă protejează și împotriva bacteriilor și ține ciupercile la distanță, chiar și în locurile în care ciupercile înfloresc adesea, ca la toaletă.

Acest truc funcționează de fapt și este foarte simplu: tot ce trebuie să faceți este să puneți un cățel de usturoi curățat în toaletă. Cel mai bine este să faceți asta noaptea, când toaleta este folosită mai rar. Pur și simplu spălați toaleta dimineața.

Dacă faceți acest lucru de două ori pe săptămână, usturoiul vă va ajuta să vă păstrați toaleta fără mucegai. Cu toate acestea, asigurați-vă că continuați să curățați toaleta așa cum faceți de obicei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel