Cum se comportă fiecare zodie la cumpărături? Sfat BONUS pentru următoarea ta sesiune de shopping!

Cum se comportă zodiile la cumpărături    Foto: pixabay.com
Zodiile au comportamente diferite atunci când vine vorba de a cheltui bani. Unele zodii sunt mai predispuse la a cheltui, în timp ce altele cheltuie cu cap. Astrologul Daniela Simulescu a explicat cum se comportă fiecare zodie la cumpărături.

Toţi am fost măcar o dată vinovaţi de cumpărături iresponsabile sau peste măsură dar asta nu înseamnă că suntem cu toţii predispuşi la cheltuieli excesive. Din contră, cele mai multe semne dau dovadă de multă inteligenţă financiară când vine vorba de cumpărături, în timp ce alţii aruncă bani fără regrete în orice magazin cu vitrină frumoasă. În cealaltă extremă sunt cei care ţin atât de mult la lucrurile lor vechi, încât nu cumpără ceva nou decât la nevoie. Cum se comportă fiecare zodie la cumpărături? Află în acest articol! BONUS: ai numerele şi culorile norocoase pentru fiecare semn, ca să te ajute la următoarea sesiune de shopping!

Berbec

Berbecul munceşte din greu și cheltuie la fel de intens. Semnul gospodar este cunoscut pentru că are o mentalitate de vânător / culegător și nu este diferit în ceea ce privește banii și economisirea lor. Cumpără până își aruncă în stânga şi în dreapta cardurile de credit și iubesc mai ales atunci când există reduceri uriașe. Aveți grijă să nu picaţi în ape tulburi cumpărând prea mult, deoarece acest lucru ar putea duce la cheltuieli excesive.

Totuşi, pentru Berbec, calitatea este numărul unu. Atâta timp cât articolele au o calitate bună, nu le va păsa de preț. Ei cred în zicala: „obții ceea ce plătești”. Sunteți de acord cu asta?

Număr norocos: 9
Culoare norocoasă: Roșu stacojiu
Atribute: Războinici
Comportament la cumpărături: Shopaholic

Taur

Taurul se bucură de cumpărături la fel de mult cum se bucură să se oprească pentru gustări la un magazin. Le place să aibă mereu parte de cea mai bună aromă. Taurii înclină spre extravaganță și le place să cheltuie pe lucruri de înaltă calitate care își păstrează valoarea.

Știu cum să se concentreze asupra economisirii în timp ce se răsfaţă. Uneori, când merg la cumpărături și găsesc un articol dorit, îl vor ţine minte, apoi vor căuta un articol la fel de bun pentru un preţ mai convenabil. După aceea, ei pot decide ce articol vor cumpăra. De asemenea, putem spune că acești oameni vor petrece cel mai mult timp la cumpărături.

Puteți găsi un cumpărător Taur la magazinele de top. Le place să simtă și să aleagă cele mai bune produse. Adesea se regăsesc în armonie cu cele mai fine parfumuri, săpunuri scumpe, portofele de calitate sau coliere.

Număr norocos: 6
Culoare norocoasă: albastru, verde
Atribut: Iubitori de lux
Comportament la cumpărături: Cumpărători extraordinari

Gemeni

Gemenii sunt partenerii ideali pentru cumpărături. Vor flutura prin magazine și vă vor ajuta să alegeți ținute. Este posibil să primiți câteva reduceri, deoarece prietenul dvs. Gemeni ar fi putut discuta cu zeci de comercianți, având în vedere capacitatea lor de negociere impresionantă.

Gemenii primesc, în general, un sentiment de fiori din cheltuielile pentru experiențe noi și obscure, spre deosebire de achiziționarea „lucrurilor”. Sunt cunoscători când vine momentul să cumpere, deoarece au făcut deja 'cercetări' cu privire la caracteristicile, calitatea și prețul produsului înainte de cumpărare.

Ei sunt la fel de buni cu risipirea ca și cu economisirea banilor. Gemenilor le place să se înconjoare de lucrurile lor favorite, să mănânce bine, să se trateze și să cumpere. Pentru ei, fericirea de sine este o necesitate pentru a-i face şi pe cei din jurul lor să se simtă bine. Când merg la cumpărături, vor fi dispuși să cheltuie mulți bani atâta timp cât se simt fericiți.

Număr norocos: 5
Culoare norocoasă: portocaliu, galben lămâie
Atribute: Dragoste, comunicare
Comportament la cumpărături: Cel mai bun tovarăș

Citește continuarea pe Astrosens și află cum sunt celelalte zodii la cumpărături

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel