Cum sa îți vindeci imaginea negativă pe care o ai despre corpul tău. Ada Galeș: "Schimbarea începe cu porții mici"

Ada Galeș    Sursa foto:
Ada Galeș a dezvăluit, în exclusivitate pentru Interviurile Spectacola, cum să ne iubim corpul și să ne acceptăm defectele.

Cele mai multe femei sunt nemulțumite de propria înfățișare. Veșnic au probleme cu greutatea, țin diete, se străduiesc să meargă la sala de gimnastică, sunt interesate de creme și loțiuni de remodelare corporală, caută haine care să le ascundă imperfecțiunile.

De-a lungul timpului, problemele încep de acolo de unde nemulțumirile legate de propriul corp marchează negativ relația pe care fiecare o are cu sine. Aceste nemulțumiri pot deveni complexe, dând naștere sentimentelor de nesiguranță și diminuând respectul de sine.

Ada Galeș, despre iubirea de sine

Ada Galeș este o actriță de teatru și film, în vârstă de 30 de ani, născută la Brașov. Aceasta este și consilier de dezvoltare personală și adoră să vorbească despre relații interumane, dezvoltare personală, curaj și independență. 

Ada Galeș a fost invitata Georgianei Ioniță la „Interviurile Spectacola și DC News”, acolo unde a vorbit despre cum să ne iubim corpul și să ne acceptăm așa cum suntem.

"Schimbarea începe cu porții mici. Și în consiliere, și în schimbare pe care o facem recomand să se înceapă cu blândețe și cu niște targheturi care sunt ușor de urmărit, care pot să pară penibile, să găsești un lucru pe zi care îți place la tine sau să îți găsești trei minute să te uiti la tine și să zici: "Ok, cu toate că am burtă, pot să mă afișez așa". Acest gest care poate acum creează un discomfort, s-ar putea ca într-o săptămână, o lună, un an, să poată să mă ajute să stau mai bine în pielea mea.(..) E foarte importantă schimbarea emoțională și psihologică”.

Citește continuarea și află mai multe detalii pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel