Cum să îţi validezi contul de jucător în cazinouri

Ştii cu siguranţă că nu poţi juca pe un cazino online decât dacă îţi deschizi un cont de jucător.

Orice platforrmă online pentru jocuri de noroc îi garantează acest lucru însă numai dacă parcurgi cu exactitate paşii din formularul de înscriere.

Odată ce ai trecut de completarea acestuia nu îţi mai rămâne decât să treci la joc şi să îţi testezi cu adevărat şansa. Dar în cazul în care eşti norocos şi obţii câştiguri mai ai de făcut un singur lucru, validarea contului de jucător. Numai dacă ai contul validat poţi face o primă retragere aşa că procesul în sine este unul extrem de important. Şi pentru ca să ştii ce ai de făcut urmăreşte-ne cu atenţie!

Loghează-te în contul de jucător

Când ai creat contul de jucător ai completat câteva date personale şi financiare cerute de formularul de înregistrare. Şi una dintre cele mai importante specificaţii de acolo era să îţi găseşti un user-name şi să stabileşti o parolă puternică de logare. 

În momentul în care ai trimis aceste informaţii către echipa site-ului unde ai ales să devii client ai creat uşa de intrare în oferta acestuia. Ca la o uşă închisă ai nevoie de o cheie pentru a o deschide şi a intra în locuinţă.

Cam aşa stau lucrurile şi pentru contul tău de client la Player Casino, uşa este username-ul tău şi cheia este parola pe care tot tu ai stabilit-o. Pentru a “intra” în oferta platformei exact asta ai de făcut, tastezi numele site-ului şi identifici butonul Conectare, colorat în verde şi amplasat exact lângă cel cu denumirea de Cont Nou.

Cum acest din urmă buton l-ai folosit când ai completat formularele de înscriere acum trebuie doar să apeşi Conectare cu un singur click. Odată ce ai făcut acest lucru platforma îţi va cere să tastezi parola pe care ai creat-o şi ai transmis-o echipei de suport.

Faci şi această acţiune şi toată oferta site-ului se va deschide în faţa ta şi în mod evident poţi da drumul la joc. Dar cum te interesează să îţi validezi contul de jucător va trebui să ignori momentan acest lucru şi să faci şi acest pas extrem de important.

Este un lucru extrem de simplist şi care nu îţi va răpi mult timp, însă este un pas obligatoriu aşa că va trebui să îi acorzi toată atenţia ta. Te-ai logat în contul tău de jucător acum este momentul să treci la validarea acestuia, paşii de urmat fiind disponibili în următorul subcapitol.

Apasă butonul Contul Meu

Poate că te întrebi de ce este necesar să validezi contul de jucător când deja ai completat datele cerute în formularul de înscriere? Este “de vină” procedura de verificare şi validare KYC impusă de platformă, cea care înseamnă în traducere să îţi cunoşti cât mai bine clientul.

Exact asta şi vrea site-ul unde ai ales să devii client! Ori dacă nu stabileşti încă de la început o relaţie de încredere cu platforma unde îţi vei desfăşura ulterior activitatea atunci această relaţie nu va fi una productivă şi cu siguranţă că nici nu va ţine mult timp.

Fiecare jucător înregistrat pe platformă are un cont personal care îi dă dreptul să joace cu depline drepturi şi tu nu faci excepţie de la această regulă aşa că vă trebuie să traversezi toată procedura KYC. Dar pentru ca să iniţiezi întreg procesul de validare cont este necesar să apeşi butonul cu numele Contul Meu.

Imediat ce ai făcut acest lucru vei fi redirecţionat pe pagina responsabilă cu această acţiune. Aici vei întâlni textul Verifică-ţi Contul care este evidenţiat de platformă printr-un fond de culoare galbenă.

Imediat sub acest îndemn se găseşte un buton a cărui denumire este Apasă Aici. Nu poţi decât să dai curs invitaţiei, ceea ce înseamnă că ai şi demarat procesul de validare al contului proaspăt deschis de jucător.

Acum se va deschide pagina de validare cont, aşa că va trebui să o parcurgi cu atenţie şi să vezi ce ţi se cere să faci în continuare. Dar despre toate aceste cerinţe vei găsi informaţii în următorul subcapitol aşa că citeşte-l şi pe acesta cu aceeaşi atenţie de până acum.

Încarci 2 poze cu buletinul tău 

Am ajuns rapid la ultima parte din întreg procesul de validare cont. Ai creat pe site-ul tău de jocuri de noroc un user-name, ai stabilit şi o parolă puternică dar ai comunicat echipei de suport clienţi şi câteva date sensibile.

Sunt datele tale de identificare, adresa unde locuieşti şi chiar date financiare legate de modul în care o să alimentezi ulterior contul tău de jucător. Până acum nu ai făcut decât să completezi un formular cu datele tale personale care se vor şi corecte..

Dar cum există multe tentative de fraudă şi în acest domeniu, va trebui să faci dovada celor declarate. Şi acest lucru o să fie piatra de temelie la relaţia ta de încredere pe care o vei construi cu platforma unde tocmai ai devenit client.

Şi nu trebuie să faci decât un singur lucru, să transmiţi la adresa indicată 2 fotografii cu buletinul sau cartea ta de identitate. Cum buletinul are 2 feţe, o poză va fi cu partea frontală a acestuia şi cea de-a doua cu partea din spate a acestuia.

Ai grijă doar la câteva aspecte, cum ar fi vizibilitatea pozelor şi formatul în care trebuie să le trimiţi. Pozele trebuie să fie clare, să cuprindă toate cele 4 colţuri ale documentului fotografiat şi să nu aibă zone ilizibile sau şterse.

Formatele acceptate în care trebuie să trimiţi pozele sunt JPG, JPEG, PNG, GIF sau PDF aşa că alege ce vrei. Asigură-te apoi de 2 lucruri, că ai încărcat pozele cerute în spaţiile special create acestui scop şi că le-ai trimis în perioada de 30 de zile de la înregistrare.

Concluzie

Aşa cum vezi validarea contului de jucător este mai simplă şi mai rapidă decât pare la prima vedere. Este o procedură de construire a unei relaţii de încredere cu platforma unde eşti client aşa că trateaz-o cu seriozitate şi finalizeaz-o în perioada de 30 de zile impusă. O să primeşti pe email confirmarea că ai contul validat, aşa că poţi să faci în sfârşit acum şi retragerea dorită. Succes!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel