Cele 10 lucruri pe care nu ar trebui să le porți când zbori cu avionul. Unele te-ar putea ucide

cele 10 lucruri pe care nu ar trebui sa le porti cand zbori cu avionul - FOTO: Freepik@macniack
Cele 10 lucruri pe care nu ar trebui să le porți când zbori cu avionul îți pot afecta grav sănătatea. Iată cum trebuie să te îmbraci când zbori cu avionul.

Cele 10 lucruri pe care nu ar trebui să le porți când zbori cu avionul. Mulți dintre noi petrecem mult timp călătorind, iar ritmul rapid al lumii face ca transportul aerian să fie o necesitate.

Iată câteva greșeli vestimentare pe care trebuie să le evitați. În acest articol sunt câteva sfaturi de la însoțitoarele de bord pentru ce nu trebuie să purtați în timp ce călătoriți ore îndelungate în avion, potrivit Style Craze.

Citește mai departe pentru a le cunoaște pe toate.

1. Haine strâmte

S-ar putea să ți se pară o provocare să zbori în haine mulate pe piele. În timp ce călătoriți, ar trebui să vă îmbrăcați într-un mod care să favorizeze o circulație sănătoasă a sângelui. În plus, șansele de a dezvolta o tromboză venoasă profundă cresc în cazul zborurilor lungi.

Hainele care sunt prea strâmte ar putea agrava și mai mult această problemă. La mii de metri altitudine, corpul nostru tinde să se dilate, astfel încât cei care poartă haine care le strâng bine pe corp pot începe să se simtă mai sufocați decât în alte condiții.

Vezi și: Cum alegem pepenele. Mihaela Bilic: ASTA înseamnă că este copt

2. Lentilele de contact

Zborul cu avionul te plasează într-o atmosferă diferită de cea cu care ești obișnuit. Acest lucru se datorează aerului recirculat din cabină și umidității scăzute la altitudini mai mari. Persoanele care poartă lentile de contact pot găsi aerul uscat inconfortabil. Pasagerii sunt încurajați să poarte în schimb ochelarii.

3. Materiale inflamabile

Situațiile de urgență în timpul zborului sunt foarte rare, dar a fi pregătit este întotdeauna o idee bună. Nailonul și alte materiale textile ușoare pot lua foc cu ușurință. În cazul unui incendiu, se recomandă textile mai groase pentru protecție.

Vezi și: Diureticele naturale care elimină retenția de apă. Scad și hipertensiunea arterială

4. Tocuri

Să te grăbești la aeroport și să nu mai poți respira și să pierzi zborul nu este niciodată ideal. Aeroporturile sunt, de obicei, uriașe, așa că este recomandată încălțămintea concepută pentru mersul pe distanțe lungi.

În caz de urgență, sandalele pot fi deosebit de incomode. Tocurile înalte, care nu sunt construite cu materiale elastice, pot fi, de asemenea, inconfortabile din cauza lipsei lor de flexibilitate. Zborurile lungi fac ca picioarele să se dilate, așa că pantofii largi și încăpători sunt ideali.

Vezi și: Care este primul semn al infarctului. Femeile, simptome diferite. În cât timp deteriorarea inimii este critică

5. Haine în straturi necorespunzătoare

Avioanele sunt, în general, pe partea răcoroasă în timpul zborurilor. Faptul că nu vă mișcați ar putea să vă facă să simțiți că este mai frig. Prin urmare, este recomandat să vă îmbrăcați în straturi, astfel încât să vă puteți regla temperatura corpului în funcție de necesități.

6. Accesorii metalice

Metalul se poate ascunde în locuri neașteptate, cum ar fi în încălțăminte, în ambalajul gumei de mestecat sau în armătura sutienului. Dacă nu le purtați în timpul călătoriei, veți trece cu ușurință de securitatea aeroportului. Ultimul lucru pe care și-l dorește cineva este să fie nevoit să încetinească pentru că a declanșat detectorul de metale.

Vezi și: Ce trebuie să știi despre cum furtunile îți afectează sănătatea. Boala care este înrăutățită de vremea nefavorabilă

7. Haine complicate

Nu este confortabil să trebuiască să folosești toaleta în timpul zborului, nu până când nu ești nevoit. Nu numai că este mai dificil să stai în haine complicate, dar face ca folosirea toaletei să fie mai complicată. Purtați haine confortabile dacă nu vreți să vă petreceți următoarea oră trăgând de haine.

8. Parfumuri puternice

Trebuie să înțelegi că nu toată lumea din avion îți împărtășește entuziasmul pentru mirosul parfumului tău. Deoarece aerul este recirculat în mod constant în avion, cineva din aeronavă care ar putea avea astm și ar putea fi afectat de parfum. Cel mai bine este să optați pentru parfumuri naturale.

9. Haine din materiale care pot provoca alergii sau mâncărimi

Chiar și țesăturile care sunt suficient de bune pentru o călătorie rapidă până la magazin și înapoi ar putea să nu fie ideale pentru perioade lungi de ședere. Purtați haine largi și confortabile care să vă permită pielii să respire în timpul călătoriei. Verificați dacă nu există etichete și cusături care vă mănâncă și care vor fi în contact cu pielea dumneavoastră sensibilă.

Vezi și: ADDA, mesaj pentru tinere: Iubiţi-vă, fetelor. Cu coşuri, celulită, vergeturi. Cu riduri, aluniţe, cicatrici. Toate aceste “accesorii” spun poveşti despre noi

10. Sloganuri jignitoare pe haine

Vrei ca totul despre zbor să decurgă fără probleme. De aceea, trebuie evitată purtarea de haine cu imagini sau fraze neplăcute. Îmbrăcămintea nepotrivită poate duce la probleme în timpul unui zbor. În avioane se află adesea copii mici și, pentru că nu știi niciodată cine ar putea găsi ceea ce spui reprobabil, este mai bine să eviți orice potențiale probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel