Ce secrete spune despre tine ziua în care te-ai născut

Horoscop, zodii
Nu doar luna sau anul în care ne-am născut are o anumită semnificație, ci și data nașterii.

Astrologul Daniela Simulescu spune că ”aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă în vieţile noastre, la fel de importantă este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre”.

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut:

Luni: Ziua Lunii - Conduși de lună, bebelușii născuţi în zilele de luni sunt oameni sensibili, plini de viaţă, intuitivi, emoționali și romantici. Așa cum luna creează schimbări pe Pământ, un copil al lunii este foarte predispus la schimbări de dispoziție. Mareele oceanelor și multe dintre ciclurile vieții noastre sunt influenţate de Lună astfel, acest corp ceresc este cheia pentru viaţa de acasă, genetică și viața de familie, așa că un copil născut în această zi va primi mari satisfacții în acest sens. Le place să fie acasă, preferă un sentiment de securitate și consecvență și au o înțelegere intuitivă de a-și croi propriul drum în lume.

Luna este o entitate maternă înrădăcinată în devotamentul față de bunătate și familie. În acest sens, oamenii născuți luni sunt materni, sensibili, adaptabili și amabili. Este posibil să-și ia timp să ia decizii, să-și dezvăluie adevărul (și pe al altora) în moduri misterioase și să fie în mod natural intuitiv. Potrivit rimei de mai sus, bebelușii de luni sunt și atrăgători fizic.

Marți: Ziua lui Marte - În mitologia greacă și romană, Marte (sau Ares) este zeul războiului, astfel încât oamenii născuți marți vin cu un spirit de foc, de luptă. Acești oameni sunt curajoși, nerăbdători, energici, activi și determinați să reușească, uneori din greșeală. Bebelușii de marți au o „energie care se simte mai degrabă ca o împingere decât o tragere” și se pot simți „ca și când ar avea un destin mai mare de îndeplinit”. Iar cum spune şi rima de mai sus, sunt plini de har..

Planeta conducătoare a lui Marte simbolizează un spirit de luptă, o dorință de independență și o obsesie pentru a câștiga. Această planetă masculină de acțiune aduce intensitate oriunde merge. Copiii născuți marți au personalități puternice și sunt adevărați luptători, luptând fie pentru succes, iubire sau orice altceva şi nu renunță cu ușurință. Copilul de marți este activ, entuziast, energic, curajos, curajos, nerăbdător, uneori prea aprins și distructiv și are o mare dorință de realizat.

Miercuri: Ziua lui Mercur - Mercur este zeul finanțelor, al călătoriilor și al comunicării - s-ar putea să vă amintiți omologul său grec, Hermes. Copiii de miercuri sunt foarte comunicativi. Sunt, de asemenea, versatili și puțin neglijenți. Sunt, de asemenea, capabili de multe căutări și vor căuta mai multe opțiuni până când vor ateriza pe cea care li se potrivește cel mai bine. Aceste eforturi se pot simți mai degrabă ca mai multe eșecuri decât mai multe experimente pentru a obține un rezultat mai mare. Potrivit rimei, sunt și ele foarte melancolici.

Putem spune multe despre Mercur, de la faptul că se mişcă atât de repede în jurul Soarelui încât pare să se miște înapoi. Cele trei perioade anuale ale lui Mercur retrograd ne permit tuturor să ne revizuim realizările și să aruncăm suficient haos în planurile noastre, încât cei conduși de Mercur să învețe să fie cei mai buni pe improvizaţie. Copiii născuţi în această zi vor moșteni calitățile neliniștite și întrebătoare asociate acestei planete. Copilul de miercuri este comunicativ, logic, nesigur, neglijent și versatil. Acești indivizi au un mesaj de transmis celorlalți și trebuie să rămână în mișcare, să învețe și să comunice pentru a prospera. Oamenii născuți miercuri sunt foarte inteligenți și au abilități de comunicare uimitoare, dar au și tendințe de amatori de muncă.

Joi: Ziua lui Jupiter - Joi este de fapt cunoscută ca ziua lui Thor, zeul mitologic al tunetului, cunoscut și sub numele de Jupiter. Thor sau Jupiter este optimist, genial și, în general, este un zeu amuzant, care înseamnă că bebelușii de joi devin sufletul petrecerii. Desigur, poezia susține că bebeluşii de joi au „mult de parcurs”, ceea ce poate fi interpretat ca fiind ambiție.

Fiind cea mai mare planetă din sistemul solar, ea este conducătorul tuturor lucrurilor mari, expansiunilor și excesului. Cea mai benefică dintre planete, Jupiter simbolizează expansiunea, fericirea, optimismul, umorul și perspectiva, ceea ce înseamnă că copilul de joi va fi jovial, generos, dar au și tendința de a se păcăli singuri. Aceasta este o planetă a învățăturii și un copil născut într-o zi de joi va avea întotdeauna o filozofie specială de împărtășit lumii, arată ASTROSENS.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel