Astrogramă Ioana Mihăilă. Ce urmează în Sănătate: Un doctor născut în această zodie este foarte curios. Sfidează regulile
21 apr, 21:32

EXCLUSIV
Ioana Mihăilă, noul Ministru al Sănătății, este născută pe 20 noiembrie 1980.

Din start observăm că are Soarele în semnul Scorpionului. Ce înseamnă asta? Că este foarte perseverentă, determinată, dornică de putere, îi place să controleze și detestă trădarea de care, de altfel, se teme serios. De asemenea, cere devotamentul total al oamenilor din jur. Pentru un Scorpion, nu există nimic gri, ci doar alb sau negru. Un doctor născut în această zodie este foarte pasionat, curios și are o rezistentă psihică uimitoare.

Conjuncția dintre Soare și Uranus i-a oferit dorința de a fi independentă, de a face lucrurile altfel, da a nu respecta status quo-ul. Având și Mercur tot în Scorpion, Ioana Mihăilă este destul de suspicioasă, se bazează foarte mult pe intuiție și descoperă ușor secretele. În plus, putem fi siguri de ceva: adoră să facă strategii. Conjuncția Venus-Pluto din Balanță îi conferă darul diplomației și o face să lupte pentru ideea de dreptate. Prezența lui Marte, planeta acțiunii, în Săgetător o ajută să fie competitivă și neobosită. Amintim doar trei personalități cu Marte în Săgetător: Angela Merkel, Vladimir Putin și Recep Tayyip Erdoğan.

Care va fi relația Ioanei Mihăilă cu premierul Florin Cîțu, citește pe DC NEWS. 

Ştiri Recomandate

BREAKING NEWS
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri