Adda, probleme de sănătate chiar înainte de Revelion. Ce a pățit vedeta în vacanță: „M-a tăvălit bine, ce să zic”

FOTO Facebook
Adda are probleme de sănătate în vacanță. Ce s-a întâmpla cu vedeta chiar înainte de Revelion?

Adda și soțul ei au plecat într-o vacanță la munte, pentru a se relaxa. Chiar dacă se distrau de minune și totul părea perfect, artista a întâmpinat probleme de sănătate chiar înainte de Revelion. 

Adda este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde le-a mărturisit fanilor ei că a răcit îngrozitor. Vedeta s-a fotografiat cu masca de aerosol la gură. Fanii s-au speriat când au văzut-o așa, dar Adda i-a liniștit și le-a dezvăluit că este vorba doar despre o răceală. 

Adda dă vina pe soțul ei pentru starea ei de sănătate și a trecut imediat la tratamentul pe bază de aerosol și spune că așteaptă cu nerăbdare să se simtă mai bine pentru a-și putea lua revanșa. 

Citește continuarea pe Spectacola și află despre ce afecțiune este vorba.

Adda, despre boala rară cu care a fost diagnosticată

În urmă cu un an, Adda a ajuns la spital, de urgență, cu o formă atipică de reacție alergică: urticartie dermografică și edem în gât.

„Mă sufocam. Simțeam cum mi se îngustează gâtul”, a mărturisit Adda pentru Spectacola, în emisiunea realizată de Georgiana Ioniță.

Vezi continuarea pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel