A consumat câte 12 doze de energizant pe zi, timp de un an: ce a pățit apoi bărbatul

Băuturi energizante   Foto: pixabay.com
Un bărbat din Marea Britanie a consumat 8 până la 12 doze de energizant pe zi, timp de un an. Rezultatul nu a fost unul benefic, bărbatul a fost la un pas de moarte.

Lee Kamen, în vârstă de 55 de ani, și-a schimbat părerea despre băuturile energizante după ce a făcut stop cardiac și spune acum că ar trebui interzise și că magazinele nu ar trebui să le vândă copiiilor sau adolescenților cu vârsta sub 16 ani.

„În acel moment consumam opt până la 12 pe zi (doze de energizant). Mergeam la pub și cumpăram baxuri de 24 de doze și le consumame ca pe oricare altă băutură. Munceam mult și le beam ca să pot face treabă. Am făcut asta timp de un an.”, a povestit Kamen.

„Într-o zi am făcut atac de cord și m-am prăbușit. A trebuit să îmi pun un stent. Acum va trebui să iau toată viața medicamente din cauza acestor băuturi. Când eram în spital, medicul mi-a spus că atacul de cord a fsot cauzat de consumul de băuturi energizante. Nu mă gândeam că pot avea probleme de la ele”, a adăugat el.

Bărbatul a povestit că este revoltat deoarece fiica sa de 10 ani a putut cumpăra fără probleme o doză de energizant de la magazin. „I-am luat-o și am turnat-o direct în canalul de scurgere”, a spus Lee, notează Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel