58% dintre români vor purta în continuare masca de protecție, după anunțarea măsurilor de relaxare

Masca, restricții
Deși încetarea unor restricții din 1 iunie îi încântă pe români, un sondaj arată că 58% dintre români susțin că vor continua să poarte masca de protecție.

O parte dintre români – 58% mai precis - susțin că vor purta în continuare masca după 1 iunie, când vor intra în vigoare măsurile de relaxare. Este concluzia unui sondaj IRES. Apoi, 95% dintre românii intervievați au declarat că se vor spăla pe mâini la fel de des ca în pandemie, 60% au spus că se vor întâlni cu alte persoane doar în grupuri restrânse, 19% dintre români își vor căuta un job care să le permit munca de acasă.

Dacă peste jumătate dintre participanții la sondaj zic că măsurile de relaxare au fost luate când trebuie, peste un sfert consideră că au fost luate prea târziu, iar 17% - prea repede. Potrivit sondajului IRES, 2 din 3 români sunt pentru vaccinarea împotriva COVID, iar 3 din 10 sunt împotrivă, arată digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel