3 zodii care nu-și pot respecta promisiunile și nu pot păstra un secret: nu poți avea încredere în ele

Horoscop februarie
Iată trei zodii în care nu poți avea încredere. Nu-și pot respecta promisiunile și nu pot păstra un secret.

Toată lumea este de acord că este mai ușor să facem o promisiune decât să o respectăm. Este nevoie de multă putere și curaj pentru a îndeplini ce am promis atunci când situația nu este în favoarea noastră. Prin urmare, mulți ajung să facă încalce promisiunea și să meargă mai departe. La urma urmei, cuvintele nu ne costă nimic.

Dar cuvintele sunt, fără îndoială, cel mai prețios lucru pe care îl poți deține. Prin urmare, este imperativ ca dacă ți-ai dat cuvântul, să-l respecți. Cu toate acestea, pentru unii este o sarcină herculeană.

Iată 3 semne zodiacale care nu respectă promisiunile, potrivit pinkvilla.com.

Gemeni

Un nativ din Gemeni va încerca tot posibilul să țină o promisiune, dar de cele mai multe ori vor ajunge să renunțe. Nu că o fac intenționat, dar este ceva ce nu pot controla. Așadar, data viitoare când îți împărtășești secretele cu un nativ din Gemeni și le ceri să facă o promisiune de a păstra secretul, pregătește-te să ai inima frântă.

Pești

Acești oameni nu fac prea des promisiuni, deoarece știu că le este greu să le îndeplinească. Cu toate acestea, chiar și atunci când fac acest lucru, este rar când le respectă. Pentru ei, este vorba despre ei înșiși și nu vor lăsa nimic să-i deranjeze. Deci, dacă promisiunea, în vreun fel, îi deranjează sau le provoacă o problemă, nu vor avea rușine să o încalce și să accepte asta, în același timp.

Balanță

De asemenea, Balanțele nu respectă promisiunile și nu pot păstra secretele. Le este greu să nu împărtășească totul grupului lor, chiar dacă le-ați fi cerut să nu facă asta. Vor rămâne sinceri față de cei apropiați, dar pentru restul nu au rușine să încalce promisiunile și încrederea celeilalte persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel