Zodiile cărora le surâde norocul în ianuarie dacă fac SCHIMBĂRI

Patru zodii au parte de schimbări importante în luna care abia a început.

Iată care sunt zodiile:

GEMENI/cei cu ascendent în GEMENI - Jupiter intrând în casa a 10-a, profesional s-ar putea să se întâmple lucruri. Unele o să vi se pară corecte, altele nedrepte. Cert este că e nevoie de o schimbare. Şi dacă pe parcursul anului 2022 nu o să faceţi o schimbare, nu o să fie bine. Deci, lăsaţi lucrurile să vină şi vedeţi cum vă puteţi ajusta, cum vă puteţi adapta în funcţie de momentul respectiv. Există risc de ruperi de relaţii, există risc de divorţ la voi, există riscul de a zice că 'nu mai pot să trag de relaţia asta' şi există conflicte. Cu Marte în casa a 7-a, sunt multe conflicte. Dar dacă sunteţi liniştiţi, dacă vă preocupaţi mai mult de partea profesională şi învăţaţi să puneţi limite cu ceilalţi, să daţi atât cât dau ceilalţi, lucrurile vor merge mult mai bine.

RAC/cei cu ascendent în RAC - Ar fi cazul, cu atât de multe planete în casa a 7-a, să nu mai aştepţi de la ceilalţi şi să vezi cum te raportezi tu la ei, să nu te mai victimizezi şi să nu vorbeşti doar despre ce au făcut ceilalţi. Vorbeşte despre tine, despre cum te simţi, despre ce ţi-ai dori. Plus că vă ştim, nici nu comunicaţi foarte mult. Aşteptaţi ca celelalte persoane să vă simtă, să vă audă, să vă înţeleagă. Deci, pentru voi, luna ianuarie, indiferent de vârsta pe care o aveţi, relaţia este cea mai importantă. Iar pentru cei singuri, cu atât de multe planete în casa a 7-a, vor apărea nevoi de interacţiune, de a discuta, de a vorbi, de afecţiune. Dar vedeţi, cât e Venus retrogradă, nu vă grăbiţi către o relaţie care să nu vă facă bine.

SĂGETĂTOR/cei cu ascendent în SĂGETĂTOR - Păi, dacă în ianuarie nu se întâmplă ceva bun pentru tine, e doar vina ta. De ce spun asta? Pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, o planetă care îţi prieşte foarte bine, este în semnul tău. Iar cu Marte în semnul tău, încă de la începutul anului, îţi merg picioruşele, îţi merge tot, eşti plin de iniţiativă, de curaj, de forţă. Mai e şi agresivitate, şi impulsivitate pe alocuri, dar nici nu mai contează. Cât ai Marte în semnul tău, ori te apuci sport, ori începi o afacere, ori schimbi locul de muncă, ori vrei să îţi consumi energia, dar într-un mod eficient, într-un mod din care să şi obţii ceva. De ce spun asta? Pentru că în casa a 2-a, mult timp în luna ianuarie, vei avea şi Mercur, şi Venus, şi Soare, şi Pluto şi pe 24 va intra şi Marte. Casa a doua este casa banilor, casa resurselor, casa veniturilor din muncă proprie.

Şi tu, la începutul, anului trebuie să tragi cât mai tare să cauţi un loc de muncă, să te implici într-un proiect, să iei decizii în familie, să fii tu "moţ" cum se spune. Dar dacă nu se întâmplă ceva, nu mai ai pe cine să dai vina. Că Marte e în semnul tău, începe bine anul din punctul acesta de vedere. Şi cu cu atâtea planete în casa a doua vei fi preocupat să şi concretizezi toată energia asta, să şi obţii ceva, arată ASTROSENS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel