ZODIACUL BANILOR: Care sunt cele mai zgârcite zodii și cele care cheltuie fără să se gândească

Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay
Iată care sunt zgârciții zodiacului și care sunt zodiile care nu se uită atunci când își cheltuie banii.

BERBEC: 

Ești imprevizibil când vine vorba de bani. Poți fi cumpătat, poți folosi cupoane și căuta reduceri într-un minut, iar în următorul minut să îți cumperi o vacanță în Hawaii. Nu ești lacom și a avea o bogăție supremă nu este scopul tău. Vrei să ai suficienți bani pentru a face lucrurile care îți aduc bucuriefără stres. 

TAUR: 

Ești uimitor la negocieri pentru ceva ce-ți dorești. Nu contează dacă te afli în altă țară sau la o reprezentanță auto locală. Nu vrei să plătești mai mult decât îți dorești și vei aștepta până când vei obține prețul pe care îl dorești. Acesta este un caz în care încăpățânarea ta naturală îți este de folos. 

GEMENI:

Ești adeptul cheltuielilor impulsive de genul "vreau acum". Dacă vedeți ceva, nu așteptați să vedeți dacă există oferte mai bune; trebuie să îl cumpărați. Ar fi bine pentru tine să îți stabilești un buget și să îți urmărești cheltuielile. Odată ce veți deveni mai conștient de cât de mulți bani pleacă, probabil că nu veți mai fi atât de liber cu banii dumneavoastră. 

RAC: 

Când vine vorba de bani, știi cum să-ți stabilești obiective financiare și ai un bun echilibru între cheltuielile pentru necesități și răsfățul ocazional. Cel mai bine este să te documentezi și să-ți asculți instinctul când vine vorba de oportunități financiare. Știți când să vă plasați banii într-o acțiune și când să îi scoateți.

Citește continuarea pe Spectacola și află cât de cheltuitoare sau zgârcitesunt celelalte zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel