ZODIAC: 4 zodii cu două fețe. Sunt introvertite și extrovertite în același timp

Oamenii care sunt introvertiți și extrovertiți în același timp arată de parcă ar avea două fețe diametral opuse. Foto: Pixabay
ZODIAC: Sunt oameni care trec rapid de la o extremă la alta, acum sunt ca o carte deschisă, plini de viață și veseli, ca în urătoarea secundă să ai senzația că s-au ascuns într-o grotă și ți-e imposibil să ajungi la ei. Sunt zodii care sunt extrovertite și introvertite în același timp, ca și cum ar avea două fețe pe care le învârt după cum vor. 

ZODIAC: Cu toții cunoaștem acea persoană care este extrovertită într-un moment și introvertită în altul. Acest lucru, adesea, ne face să ne gândim dacă ne ignoră sau este doar una dintre trăsăturile ei de personalitate. Realitatea este că astfel de oameni sunt ambiverți, adică au două fețe diametral opuse. Uneori pot fi sufletul petrecerii ca în clipa următoare să se retragă în umbră și să pară a fi cei mai plictisitori oameni de pe Pământ. 

Iată cele patru zodii care sunt predipuse să fie așa: 

1) Capricorn

Capricornii sunt ambiverți, deși partea lor extrovertită este cea dominantă. Numai atunci când sunt supărați, triști sau deprimați intră în zona lor introvertită. Gândurile lor sunt conduse de obiectivele lor și, dacă sunt capabili să le atingă, sunt extrovertiți. Dacă nu, se ascund în propria peșteră. 

2) Balanța

Balanțele sunt, prin natura firii lor, ambiverse. Latura lor extrovertită, adesea, ocupă centrul scenei atunci când petrec sau sunt într-o călătorie aventuroasă. Cu toate acestea, când vine vorba de dragoste și familie, sunt mari introvertiți. Pot fi timizi, dulci și ezitanți atunci când sunt în preajma celor pe care îi iubesc.

3) Gemeni

Gemenii sunt cei mai mari ambiverți ai zodiacului. Preferă să-și păstreze latura introvertită ascunsă și să se prefacă a fi doar extrovertiți. Totuși, oamenii care îi cunosc bine știu că sunt un amestec al ambelor fețe. De altfel, sunt oameni iubitor de distracție și extrovertiți și le place să petreacă timpul cu familia și prietenii lor.

4) Vărsător

Un Vărsător este un ambivert și devine în mare parte extrovertit atunci când e în preajma prietenilor sau a oamenilor cu care se simte cel mai bine. Deci, dacă se află în zona lui introvertită când este cu tine, există șanse să nu se simtă confortabil în preajma ta sau poate că pur și simplu nu te place.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel