ZODIAC: 3 zodii care sunt perfect compatibile cu Scorpionul

Scorpion
Zodiac. Unele semne zodiacale sunt blânde și secretoase asemeni Scorpionului. Preferă să păstreze pentru ele anumite lucruri.

Zodiac. Scorpionul este o zodie misterioasă și liniștită, introvertită. E un semn zodiacal care nu se deschide cu ușurință. Își iau cât timp simt că e cazul până să se simtă confortabil cu cineva.. Deși uneori pot părea aroganți sau ciudați, Scorpionii sunt pasionați, nervoși și spirituali. Deoarece se înțeleg cu foarte puțini oameni, iată câteva semne zodiacale cu care Scorpionul este aproape compatibil:

Rac - La fel ca Scorpionii, și Racii sunt emoționali, observatori, introvertiți, liniștiți și timizi. Ei nu se deschid cu ușurință și, prin urmare, înțeleg perfect și se raportează la mentalitatea și procesele de gândire ale unui Scorpion.

Capricorn - Deși Scorpionii sunt tăcuți, sunt ființe destul de pasionate și implicate. Dacă își pun inima undeva, o vor reuși indiferent de ce. În mod similar, Capricornii sunt, de asemenea, persoane incredibil de ambițioase și muncitoare. Astfel, Capricornii și Scorpionii sunt una dintre cele mai compatibile perechi de zodii.

Pești - Oamenii născuți în Pești sunt atrași de cei care sunt unici, ciudați și diferiți de ceilalți. Ei apreciază caracterul neobișnuit al Scorpionilor și nu îi împing să iasă din zona lor de confort. Ei sunt foarte bine cu Scorpionii și sunt o potrivire grozavă pentru ei, arată pinkvilla.com.

Odată cu Luna Nouă în Scorpion - un semn magnetic, profund emoțional și dotat din punct de vedere spiritual - te vei simți și mai conectat la intuiția ta. Acest eveniment este secondat de unele aspecte importante: Lună opoziție Uranus, Lună careu Saturn și Luna trigon Neptun. Și pentru că Luna ține de emoțiile noastre, toate aceste aspecte ne vor oferi o paletă de stări greu de gestionat.

Ce aduce Luna Nouă în Scorpion pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec - Odată cu Luna Nouă, îţi vei da seama de ce ai nevoie și vei vedea ce schimbări mai trebuie să faci pentru a te simți mai confortabil.

Taur - Luna Nouă cade în cea de-a șaptea casă pentru tine, cea a parteneriatului. Așa că acest moment este despre a lua pulsul reciprocității în legăturile tale cele mai apropiate și dragi, fie că sunt romantice, platonice sau profesionale.

Gemeni - Luna Nouă se află în cea de-a șasea casă, a rutinei și a bunăstării, așa că este o oportunitate dulce de a intra în contact cu intuiția ta în legătură cu ceea ce ai nevoie zilnic pentru a te simți mai echilibrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel