Lună Nouă în Scorpion: zodia căreia îi va afecta casa parteneriatului. Un nou capitol amoros pentru o altă zodie
04 noi 2021, 12:30

Eclipsa, Lună
Joi, în jurul orei 23:15, e Lună Nouă în Scorpion. Odată cu Luna Nouă în Scorpion - un semn magnetic, profund emoțional și dotat din punct de vedere spiritual - te vei simți și mai conectat la intuiția ta.

Acest eveniment este secondat de unele aspecte importante: Lună opoziție Uranus, Lună careu Saturn și Luna trigon Neptun. Și pentru că Luna ține de emoțiile noastre, toate aceste aspecte ne vor oferi o paletă de stări greu de gestionat.

Ce aduce Luna Nouă în Scorpion pentru fiecare semn zodiacal

Berbec  

Odată cu Luna Nouă, îţi vei da seama de ce ai nevoie și vei vedea ce schimbări mai trebuie să faci pentru a te simți mai confortabil.

Taur 

Luna Nouă cade în cea de-a șaptea casă pentru tine, cea a parteneriatului. Așa că acest moment este despre a lua pulsul reciprocității în legăturile tale cele mai apropiate și dragi, fie că sunt romantice, platonice sau profesionale.

Gemeni  

Luna Nouă se află în cea de-a șasea casă, a rutinei și a bunăstării, așa că este o oportunitate dulce de a intra în contact cu intuiția ta în legătură cu ceea ce ai nevoie zilnic pentru a te simți mai echilibrat.

Rac 

Această Lună Nouă ar putea marca un nou capitol interesant în viața ta amoroasă. Nu fi surprins dacă te miști într-o nouă direcție palpitantă cu partenerul sau cu persoana de care îţi place.

Citește continuarea pe Astrosens și previziunile pentru celelalte zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?