Zodia care va afla un SECRET până pe 24 noiembrie
13 noi 2021 / 18:25

Zodii secretoase. Foto: Pixabay
Tranzitul lui Mercur în Scorpion, în perioada 6 - 24 noiembrie, un tranzit scurt, însă cu multe implicaţii. Mai ales că, în acelaşi timp, avem şi Marte şi Soare în Scorpion. La ce să ne aşteptăm când vorbim de Mercur în Scorpion?

Mercur este planeta comunicării, se ocupă de procesele mentale, de discuţii, de comunicare, atât de comunicare verbală, dar şi de cea non-verbală, mimică.

Când Mercur tranzitează semnul Scorpionului, ce se întâmplă? Ne imaginăm o persoană născută cu Mercur în Scorpion. În primă fază, este o persoană introvertită, îi place să investigheze, face pe detectivul, nu se mulţumeşte cu ceea ce vede, ceea ce aude, întotdeauna trebuie să verifice de mai multe ori. Are o intuiţie extraordinară, îşi dă seama de adevărata problemă, este o persoană foarte suspicioasă şi reuşeşte să îi convingă pe ceilalţi pentru că găseşte metode să îmbine cuvintele, astfel încât să obţină ceea ce îşi doreşte.

Trecem la o perioadă în care suntem mai închişi, dar suntem mai închişi cu un rost. Pentru că avem nevoie de siguranţă. Mercur în Scorpion nu comunică până nu ştie sigur că ale lui cuvinte sunt 'punct ochit, punct lovit'.

Mercur în Scorpion, o perioadă a descoperirilor

Cu Mercur în Scorpion, ţin să vă spun că vom avea tot felul de descoperiri, o să aflăm tot felul de lucruri. Vom fi mai cinici, mai sarcastici, mai frustraţi, ne vom victimiza, vom dramatiza foarte mult, vom dori atenţie. Nu ştim să comunicăm direct.

În perioada următoare, avem o mare putere de concentrare. Dacă aţi căutat o perioadă să învăţaţi, să studiaţi, să faceţi o anchetă, să aflaţi de nişte acte, moşteniri... Mercur are şi această parte. 

Ce mai face Mercur în Scorpion? Pentru cei care urmează un proces terapeutic sau vor să înceapă un astfel de proces, este o perioadă foarte bună. Scoate tot praful de sub preş, spuneţi lucruri şi începeţi să faceţi conexiuni. Cuvintele nu sunt ceea ce par cu Mercur în Scorpion. În spatele cuvintelor sunt alte interese, sunt mai bine calculate cuvintele. Vom fi mai intruzivi într-un mod indirect, luăm situaţiile pe ocoliş.

Citește continuarea pe Astrosens și află care este semnul zodiacului care chiar va avea şanse mari să afle secrete sau să descopere lucruri neaşteptate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?