Viitorul tătic Smiley, băgat în sperieți de Bobonete și Fodor! Ce e verde, miroase urât și e ca Satana la un copil?

Smiley
Smiley se pregătește să devină tată săptămâna viitoare, așa că s-a gândit că cel mai bun lucru ar fi să își întrebe prietenii deja părinți care sunt cele mai importante lucruri de știut despre a avea un copil. Din păcate a ajuns la mâna lui Bobonete și a lui Răzvan Fodor, care l-au cam băgat în ceață!

„Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a fi tată!” spunea, vesel, Smiley, la începutul unui clip  postat pe pagina sa de Facebook. După ce a încercat să caute informații pe internet, ca să se pregătească să fie tată, dar n-a înțeles mai nimic, ce și-a zis... că cel mai bun lucru ar fi să le ceară sfatul prietenilor săi care sunt deja tați: Bobonete și Răzvan Fodor. 

Ce-a ieșit din asta, depășește orice imaginație. Întâi, Bobonete le-a explicat lui Smiley și lui Răzvan Fodor, ce pățesc tații de fete!

„Băi, la câte femei ați avut voi și pe unde ați umblat voi, la tații ălăra nu v-ați gândit? Sunteți genul de tați care ar trebui să vă gândiți! Dacă-ți vine mă un Fodor la fiică-ta? Cum era Fodor, când era el... ”, l-a luat peste picior Bobonete. 

Apoi i-a spus lui Smiley că mai e o variantă: dacă Gina Pistol îi face un băiat, sigur iese bătăuș din el! Și asta din cauza faptul că mămica lui a pozat într-o revistă pentru adulți. 

„Când o să vadă pozele cu mă-sa ..., o să-i rupă pe ăia la școală!”, a glumit Bobonete. 

După care a început să-i explice care e cea mai urâtă treabă la un copil: schimbatul scutecului!

„Satana e că....l de copil! Bă, îți intră pe sinusuri și te ia cu capul”, a spus comediantul. 

La care Fodor nu s-a lăsat mai prejos. 

„Sunt două mirosuri! E ăla verde de la lapte, ăla e groaznic! Și mai e unul intermediar, când treci (copilul, n.r.) de la lapte înspre rădăcinoase! Când treci la alimentația alternativă. Care e un pic și mai tare și mai ... ăla e, să te ferească Dumnezeu!”. 

Discuția fără perdea a continuat aproape o oră!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel