Victoria Grigore a murit. Și-a dedicat întreaga viață Crucii Roșii Române

victoria grigore - FOTO: Freepik@jannoon028
Victoria Grigore s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani. Și-a dedicat viața Crucii Roșii Române.

Victoria Grigore a încetat din viață la vârsta de 79 de ani. Aceasta și-a dedicat întreaga viață Crucii Roșii Române. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Crucii Roșii din România. 

”Adio, Victoria Grigore! Cu profundă tristețe și durere în suflet, ne luăm rămas bun de la Victoria Grigore, un om care și-a dedicat întreaga viață Crucii Roșii. Victoria Grigore a fost unul dintre cei mai devotați membri ai Crucii Roșii Române. Și-a început activitatea în cadrul organizației noastre în anul 1967 și a activat fără întrerupere până în anul 2021.

A fost o persoană aparte, care a arătat o atenție deosebită și un devotament fără margini organizației și a cauzei Crucii Roșii timp de 56 de ani.De profesie cadru didactic, doamnaVictoria Grigore a fost director general al Crucii Roșii Române în perioada 1995-2002, director de Relații Internaționale, iar în ultimii 20 de ani a fost director de programe în cadrul filialei de Cruce Roșie Sector 1 București. Acesta a fost doar un aspect al activității sale în cadrul organizației, deoarece a fost implicată și în alte proiecte și inițiative, aducând contribuții semnificative la îmbunătățirea vieții celor în nevoie.

Victoria Grigore va rămâne mereu în inimile noastre ca o persoană specială și un exemplu de devotament și implicare. Munca sa va rămâne o sursă de inspirație pentru toți cei care doresc să facă o diferență în lume. În aceste momente dificile, ne exprimăm cele mai sincere condoleanțe și transmitem familiei sale întregi compasiunea noastră. Victoria Grigore va fi profund regretată și mereu iubită și apreciată de către cei care au cunoscut-o și au fost influențați de munca sa.Odihnească-se-n pace!Rămas bun, Victoria Grigore!”, arară Crucea Roșie Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel