Un italian şi-a tatuat pe braţ codul QR de pe certificatul de vaccinare

Imagine ilustrativă   Sursa foto: Pixabay
Un italian și-a tatuat pe braț codul QR al certificatului de vaccianre. Iată ce l-a determinat pe tânăr să ia o astfle de decizie:  

Un student italian în vârstă de 22 de ani a decis să-şi tatueze pe braţ codul QR de pe certificatul sanitar care dovedeşte că este vaccinat împotriva COVID-19, arată surse citate de Agerpres. Tânărul care care locuieşte în Reggio Calabria, spune că acum, la intrarea într-un restaurant sau într-un cinematograf, va fi suficient să-şi ridice mâneca pentru a-şi arăta tatuajul de pe braţul stâng, pentru a dovedi că este vaccinat împotriva coronavirsului.

"Este destul de original, îmi place să fiu diferit", a declarat el pentru ziarul Corriere della Calabria, după ce fotografiile sale de pe Instagram şi TikTok l-au făcut o mică celebritate locală.

Părinţii săi, a explicat tânărul, au avut o reacţie mai puţin entuziastă. "M-au încurajat ... să fiu mai puţin impulsiv şi să mă gândesc puţin mai mult înainte de a acţiona", a explicat el.

Un videoclip postat pe TikTok de tatuatorul său Gabriele Pellerone îl arată pe Andrea Colonnetta pregătindu-se să intre într-un McDonald's şi ridicându-şi braţul pentru a-şi fotografia tatuajul.

Deși în filmuleț se poate vedea apoi un gardian la intrarea în restaurantul fast-food scanând fotografia, înregistrarea video se încheie brusc, fără să se ştie dacă această metodă neobişnuită i-a permis lui Andrea să intre în restaurant sau nu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel