Traumatisme și posibile fracturi în urma unui accident la Sibiu. Ce s-a întâmplat

Autospecială SMURD
Nouă persoane dintr-un microbuz au fost transportate, marţi, 1 octombrie, la Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu, în urma unui accident rutier care a avut loc în cursul nopţii, pe DN 7, zona Lazaret.

Traumatisme, accident, Sibiu. ”Şoferul unui microbuz transport persoane condus spre Vâlcea pierde controlul direcţiei de deplasare şi intră în coliziune cu un cap de pod. Şoferul, 46 de ani, sibian, şi cei 8 pasageri, adulţi, transportaţi la spital conştienţi. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, potrivit Agerpres.

Un bărbat a fost transportat la spital inconştient, iar alte opt persoane, conştiente, cu diverse traumatisme.

”Au fost implicate nouă persoane adulte, opt bărbaţi şi o femeie, cu vârstele cuprinse între 25 şi 60 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale. Echipajele SMURD şi autospeciala de transport victime multiple au transportat la UPU Sibiu şapte persoane, şase bărbaţi şi o femeie, dintre care şase conştiente, cu diverse traumatisme, şi un bărbat inconştient. Celelalte două persoane implicate au fost transportate la UPU Sibiu de către SAJ”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (IDU) Sibiu, Alina Voina.

Cei de la Ambulanţa din Sibiu au preluat de la locul accidentului doi bărbaţi, unul cu traumatism membrul inferior, posibil fractură, iar celălalt cu traumatism de membru inferior şi fractură de piramidă nazală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel