Totul despre Chirurgia vasculară, cu Dr Ionuț Bogdan MUNTEANU la Interviurile DC Medical

Dr Ionut Bogdan Munteanu. Foto: DC MEDICAL
  LIVE
Dr Ionuț Bogdan Munteanu, Șeful Departamentului Chirurgie Vasculară de la Spitalul Clinic SANADOR, vine astăzi, de la ora 16.00, la Interviurile DC Medical, ca să ne explice ce înseamnă chirurgia vasculară, ce probleme de sănătate de rezolvă ea și ce tehnici moderne de intervenție sunt accesibile pacienților din România. 

Dr. Ionuț Bogdan MUNTEANU este medic primar chirurgie cardiovasculară și șeful Departamentului Chirurgie Vasculară de la Spitalul Clinic SANADOR. El va explica, printre altele, la Interviurile DC Medical.

Ce este chirurgia vasculara și cum se împart patologiile vasculare în boli arteriale și boli venoase 

- De ce se face confuzia frecvent între artere și vene
- Care sunt cele mai frecvente boli ale arterelor, simptome, cauze, riscurile pe care le implică și cum se tratează ele. Aici vom vori depsre boala arterială periferică,

Boala anevrismală, Ateromatoza carotidiană și Ateromatoza viscerală.

La capitolul tratament, reputatul chirurg va vorbi despre intervențiile chirurgicale, tratamentul intervențional și procedurile hibrid, dar și despre terapia medicamentoasă pentru fiecare afecțiune în parte. Un al doilea mare subiect va fi cel al venelor varicoase și cum se tratează ele, cu detalii despre tromboza venoasa profundă și tromboembolismul venos. 

Emisiunea va fi transmisă LIVE, de la ora 16.00, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel