Toni Grecu rupe tăcerea după ce s-a VINDECAT de COVID-19. Legătură cu Bill Gates: Nu vreau să conving pe nimeni

Toni Grecu a trecut prin spaima vieții lui. După ce a fost diagnosticat cu COVID, starea actorului s-a înrăutățit și acesta a necesitat internare de urgență. Fondatorul grupului de umor „Divertis” a fost internat la etajul 2 al pavilionului de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, chiar în momentul în care s-a declanșat incendiul  din 29 ianuarie. De acolo, Toni Grecu a fost transferat la spitalul Sfântul Pantelimon, unde medicii au continuat să îl trateze de COVID.

Odată vindecat, Toni Grecu susține vehement că virusul SARS-COV-2 există. De asemenea, actorul a vorbit și despre teoriile conspirației care îl au ca protagonist pe Bill Gates, 13% dintre americani crezând că miliardarul se află în spatele crizei sanitare.

„Să dea Dumnezeu să nu treacă niciodată prin ce am trecut eu. Atât. Să creadă ce vor ei, nu mă interesează. Nu vreau să-i conving că COVID-ul există, că vaccinul e bun și că situația în care suntem acum nu este făcută de Bill Gates. Nu vreau să conving pe nimeni despre asta.

Eu vreau să spun doar atât: am trecut printr-un moment foarte complicat al vieții mele, nu m-aș fi așteptat vreodată să ajung în situația asta, toată familia s-a îmbolnăvit și fiecare a avut altă formă. Deci fiecare membru al familiei mele a avut altă formă de boală și ne-am îmbolnăvit cu aceeași tulpină. E incredibil”, a declarat Toni Grecu la B1 TV.

Toni Grecu a rămas cu sechele

 

„În primele 3 zile am avut frisoane, transpirații masive și temperatură. Am zis că așa e boala și că o tratez acasă. Am urmat indicațiile medicului, doar că în ziua a patra de boală, am făcut temperatură 39 și am decis să merg de urgență la spital. Când am ajuns la spital deja plămânii erau afectați în proporție de 50%. În trei zile, boala m-a destabilizat complet. Nu puteam să stau mai mult de un minut în picioare și nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!”, a povestit Toni Grecu la Pro TV.

„Am făcut o formă severă a bolii…Din păcate, o parte din plămâni a dispărut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la Terapie Intensivă, am avut o formă gravă, dar nu chiar atât de gravă. La un moment dat, ca să pot să respir, am avut nevoie de 10 l de oxigen. Din fericire, am depășit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine și am fost externat”, a completat comediatul într-o emisiune TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel