Știrile zilei - 1 august. Cele mai importante informații ale zilei

Știrile zilei
DC Medical vă prezintă cele mai importante informații din sănătate ale zilei.

Știrile zilei - august:

Imunologul Anthony Fauci: Sper că rușii și chinezii își testează înainte vaccinurile anti-COVID-19 - Imunologul american Anthony Fauci a declarat că are îndoieli privind vaccinurile anti-COVID-19 anunțate de ruși și americani. CITEȘTE MAI MULT.

Valeria van Groningen, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice: Dacă vrei, poți să faci orice formă de mișcare - Valeria van Groningen, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, a pledat pentru mișcare la Interviurile DC News și DC Medical. CITEȘTE MAI MULT.

Rafila: E greu de utilizat masca la plajă - Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune că e greu de folosit masca pe plajă. CITEȘTE MAI MULT.

COVID-19 și obezitate. Dr Anca Hâncu: Este, de fapt, coaliția a două pandemii - Dr Anca Hâncu a subliniat, la Interviurile DC News și DC Medical, impactul obezității asupra infecției COVID-19 și a recomandat românilor să facă mișcare. CITEȘTE MAI MULT

Cea mai practică soluție de a face mișcare acasă. Carmen Brumă: Sportul trebuie să devină un fel de element de igienă personală - Carmen Brumă a declarat la Interviurile DC News și DC Medical că sportul pe care-l alegi să-l practici trebuie să fie la îndemână. CITEȘTE MAI MULT.

Un alt județ impune purtarea obligatorie a măștii în spațiile deschise - Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu a decis ca de luni, 3 august, purtarea măștii să fie obligatorie și în spațiile deschise. CITEȘTE MAI MULT.

Reacția OK Medical la acuzațiile aduse în social media. ”Procesul de analiză nu poate fi scurtat” - OK Medical a trimis un punct de vedere legat de acuzațiile vehiculate în social media privind testele de depistare a infecției COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Pericolele sedentarismului. Dr Anca Hâncu: Să scădem orele de stat pe canapea - Medicul nutriționist Anca Hâncu a recomandat oamenilor, la Interviurile DC News și DC Medical, să petreacă mai puțin timp stând în fotoliu sau pe scaun și să facă mișcare. CITEȘTE MAI MULT.

Bilanț COVID-19 pentru prima zi din august: 1.225 de noi îmbolnăviri - Autoritățile sanitare au anunțat sâmbătă, 1 august, în buletinul de presă de la prânz, că de la ultima raportare s-au înregistrat 1.225 de noi infectări cu COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Nutriție și sport, adevărul despre silueta perfectă. Interviurile DC News și DC Medical - Valeria Van Groningen, fostă campioană olimpică, Dr Anca Hâncu, medic nutriționist și doctor în științe medicale, alături de Carmen Brumă, creator de programe de slăbit, vin la Interviurile DC News și DC Medical, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a vorbi despre sport, nutriție și ce înseamnă cu adevărat un stil de viață sănătos. CITEȘTE MAI MULT.

Își permit românii să-și cumpere măști? Pensionar: Iau câte o bucată - Unii pensionari din România spun că nu își permit financiar să își cumpere o cutie de măști. CITEȘTE MAI MULT.

Intervențiile pentru care tinerele de 18 ani recurg la medic - Chirurgul plastician Dana Miricioiu spune că a tratat tinere de 14 ani pentru cicatrici postacnee. CITEȘTE MAI MULT.

Colesterol: cum să-l ții sub control. Ce să nu mănânci - Cel mai bun mod de a reduce nivelul de colesterol este reducerea grăsimilor saturate și a grăsimilor trans. CITEȘTE MAI MULT.

De câtă proteină avem nevoie - Medicii nutriționiști spun că oamenii ar trebui să obțină zilnic minim 10% calorii din proteine. CITEȘTE MAI MULT.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel