Tatăl lui Beyonce, diagnosticat cu cancer la sân

Tatăl cântăreţei Beyonce, Mathew Knowles, în vârstă de 67 de ani, a dezvăluit într-un interviu acordat unui program de televiziune american că suferă de cancer mamar, relatează ediţia online a ziarului spaniol ABC.  


Sunt momente grele pentru familia vedetei pop Beyonce (38 de ani), potrivit jurnaliştilor spanioli. Tatăl artistei, Mathew Knowles, a dezvăluit într-un interviu care va fi difuzat miercuri pentru Michael Strahan, moderatorul emisiunii "Good Morning America", că suferă de cancer mamar, notează Agerpres.

Anunţul a fost făcut pe Twitter într-un videoclip de promovare a emisiunii: "Miercuri, @GMA: Mathew Knowles, tatăl lui Beyonce, va fi invitatul lui Michael Strahan şi va dezvălui lupta sa împotriva cancerului de sân".

În cadrul interviului, tatăl celebrei cântăreţe va vorbi despre momentele dificile prin care a trecut atunci când a trebuit să dea familiei sale această veste tristă.

În 2011, Beyonce a renunţat să mai fie impresariată de tatăl ei. "Va fi mereu tatăl meu şi îl iubesc foarte mult. Îi sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce m-a învăţat. Am crescut văzându-i pe părinţii mei cum administrează propria lor afacere. Sunt întreprinzători neobosiţi şi le voi urma paşii", declara vedeta în acele momente.

Deşi spunea că relaţia dintre ei a rămas oarecum tensionată, artista a dezvăluit apoi că ea şi tatăl ei au revenit puţin câte puţin la sentimente mai bune în ultimii ani. Mathew Knowles a fost impresarul fiicei sale încă de la începuturile carierei sale muzicale, când Beyonce cânta în grupul Destiny's Child

Cancerul de sân poate apărea la bărbați, în ciuda faptului că este rar. În timp ce 1 din 8 femei vor dezvolta cancer de sân în timpul vieții, statisticile sunt mult mai scăzute la bărbați. Potrivit datelor de la Office for National Statistics, 319 de bărbați din Marea Britanie au fost diagnosticați cu boala în 2017, comparativ cu 46.000 de femei.

Bărbații cu vârsta peste 60 de ani sunt mai vulnerabili în fața acestei afecțiuni, care se poate dezvolta în cantitatea mică de țesut mamar pe care bărbații o au în spatele sfârcurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel