Știrile zilei în Sănătate. Gripa aviară, efecte neașteptate. Giganții din sănătate, eforturi pentru stoparea schimbărilor climatice

stirile zilei in sanatate - FOTO: Freepik
Acestea sunt cele mai importante știri ale zilei din domeniul medical.

Gripa aviară care se extinde ar putea amenința mângâierea vacilor. Nu este o glumă, ci un fenomen la care din ce în ce mai multe persoane de peste Ocean apelează.

Fermierul Luz Klotz a îndreptat fundița de păr cu dungi strălucitoare a lui Reba, o junincă de 1.600 de kilograme care stătea întinsă pe jos sub luminițe strălucitoare. Adolescentul Joey Pachl, în speranța de a-și impresiona prietena cu o invitație la balul de absolvire a liceului, plătise 75 de dolari pentru o sesiune de o oră de îmbrățișare a vacilor la fermă.

Pachl a reușit să o epateze cu succes pe Emma, iubitoarea de animale. Pentru Luz și soțul ei, Dan Klotz, astfel de vizitatori au devenit cheia pentru a acoperi facturile de hrană și pentru a menține mica lor fermă în funcțiune, transmite Reuters.

Giganții sănătății globale se unesc pentru a stopa schimbările climatice

Treisprezece dintre cei mai importanți finanțatori ai sănătății globale s-au unit pentru prima dată într-un parteneriat de 300 de milioane de dolari, cu scopul de a aborda impactul interconectat al schimbărilor climatice, malnutriției și al bolilor infecțioase și al rezistenței antimicrobiene.

Fundația Novo Nordisk, Wellcome și Fundația Bill și Melinda Gates au anunțat parteneriatul de cercetare, concentrându-se în special pe găsirea de soluții accesibile pentru persoanele din țările cu venituri mici și medii, în Danemarca, luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Gastrita: cauze și simptome. 8 semne că ai gastrită

Crossuri externe

pixel