Starea lui Florin Piersic "se ameliorează". Florin Piersic, primul mesaj: Sunt viu. Mai am de spus multe poveşti minunatului meu public

Florin Piersic - Foto: Agerpres
Starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic este din ce în ce mai bună, anunță medicii. Mesajul emoționant transmis de Florin Piersic pentru public, de pe patul de spital.

Medicii de la Spitalul de Ortopedie "Foişor" anunță că starea generală a actorului Florin Piersic se ameliorează, iar parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere faţă de ziua precedentă.

Vă reamintim că actorul Florin Piersic este internat de mai multe zile la Spitalul Foişor, după ce anterior fusese internat la Institutul Matei Balş şi Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj Napoca, în urma unei infecții ce i-a pus viața în pericol.

"Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în această dimineaţă, de către echipa medicală prezintă o evoluţie lent favorabilă. Starea generală se ameliorează, parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere faţă de ziua precedentă", au anunțat medicii.

Florin Piersic, primul mesaj

"Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat in gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă şi iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat!

Cu această ocazie, va dau şi o veste: "sunt viu" şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc.

Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiaţi cu un pomelnic de mulţumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept.

Mă refer la prof. dr. Adrian Molnar, dr. Horia Roşianu, dr. Florin Crişan, dr. Raed Arafat, prof. dr. Streinu Cercel, dr. Adrian Marinescu, eroii mei - dr. Şerban Dragosloveanu şi dr. Denisa Anastase, împreună cu dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operaţiei, dar...m-a şi adus înapoi.

Vă iubesc pe toţi, oameni buni şi vă copleşesc cu recunoştinţa mea! Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public", a transmis actorul Florin Piersic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel