Spitalul Militar din Sibiu va primi 81 milioane lei prin PNRR. "Va asigura servicii medicale pentru militarii şi personalul civil al MApN"

Spital - Foto: Freepik @DoYoNo
Ministerul Sănătății a anunțat că Spitalul Militar din Sibiu va primi finanțare din PNRR.

Ministerul Sănătăți a anunțat că Spitalul Militar de Urgenţă Sibiu va primi 81 de milioane de lei prin PNRR pentru construirea unui nou bloc chirurgical.

"Investim in sistemul public de sănătate. Facilităm accesul tuturor la sănătate", a transmis Ministerul Sănătății, pe pagina de Facebook.

Potrivit Ministerului Sănătății, noul bloc chirurgical pentru politraumă va oferi servicii de urgenţă, diagnostic ambulatoriu, tratament chirurgical şi funcţii medico-militare, integrându-se în Spitalul Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Augustin" din Sibiu.

În plus, noul pavilion va fi format din demisol, parter şi trei etaje şi va fi legat de clădirea actuală a spitalului printr-o pasarelă situată la etajul 2.

"Va asigura servicii medicale pentru militarii şi personalul civil al Ministerului Apărării Naţionale, cu accent pe menţinerea capacităţii operaţionale. Investim în sistemul public de sănătate. Facilităm accesul tuturor la sănătate", a transmis ministrul Sănătății. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel