Simboluri care aduc norocul în 2022. Ce ar fi bine să ai în casă
07 ian, 17:44

Barcă cu pânze, simbol al norocului  FOTO: pexels.com
Sunt câteva simboluri care aduc noroc și prosperitate în fiecare casă. Experții Feng Shui ne spun care sunt.

Simbolurile care aduc noroc și prosperitate în casă sunt de preferat ca obiecte de decor interior. Experții Feng Shui spun că dacă doreşti să aduci puţină energie bună şi noroc în locuinţa sau biroul tău, alege una sau două dintre elementele de mai jos. Însă, nu prea multe simboluri deoarece are efect total opus.

Simboluri norocoase:

* Buddha care râde - În cultura chineză, Buddha care râde este un simbol binecunoscut care poate aduce noroc, fericire și bogăție în viața cuiva. Există multe versiuni diferite. De exemplu, dacă doreşti noroc la bani, poți alege una care ține sau stă pe o grămadă de aur.

* pisica norocoasă - pisica lui Maneki Neko, originară din Japonia, este unul dintre cele mai utilizate simboluri de bogăție. Se crede că acest simbol atrage noroc și, de asemenea, un magnet pentru bani. Are multe nume precum pisică norocoasă, pisică de bani, pisică de avere și este poziționată de obicei la intrarea în magazine. Palma ridicată a pisicii arată o acțiune primitoare care semnifică invitarea norocului financiar în magazine. Există diferite culori și modele de design ale unei pisici norocoase cu semnificații diferite. 

* barca cu pânze - simbol al norocului - Nava bogăției este un decor comun în birourile afaceriştilor chinezi. Ei credeau că poate ajuta la creșterea și multiplicarea bogăției și deschiderea oportunităților. De obicei, este umplut cu articole precum lingouri de aur, pietre prețioase, monede și orice înseamnă bani.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Planta care te scapă de paraziții intestinali. Lidia Fecioru: Tratamentul durează 21 de zile

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?