Semnificația viselor: ce înseamnă când visezi că ZBORI sau că ești în APĂ
11 apr 2021, 08:25

Vacanta la mare
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au explicat semnificația viselor. Iată ce spun ei:

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au explicat la Antena 3 ce semnifică visele:

„Visele în care zbori sunt cele mai periculoase. Tot ce înseamnă levitație, sau că plutești, înseamnă efectiv că lupți pentru ceva ce îți dorești, cauți să rezolvi ceva mai simplu. Sunt niște planuri, noi trebuie să ținem cont de ele și să acționăm exact în momentul respectiv.

Dar levitația  poate să mai dea și niște atenționări, de probleme cardiace, pentru că, ori ne-am supărat inima, ori am fost prea obosiți, s-au strâns prea multe.

După un astfel de vis parcă te simți mai ușor. Ai rămas fulgul ăla din vis, plutești. Poți să le iei mai ușor pe toate și să le duci la îndeplinire.

Apa: Când spui că ai visat că erai în apă, sau într-o cascadă, se pune întrebarea: era apa curată? Pentru că a te zbate într-o apă murdară înseamnă a trăi o nefericire, a te zbate să rezolvi ceva și e ca și cum ai fi pe loc. Dar o apă curată, trebuie să ne punem întrebarea dacă are o piatră care o împiedică să curgă; înseamnă că e o piedică. Trebuie să ne punem întrebarea ce piedică avem în realizarea unui vis al nostru, dacă ne-am pus o dorință. Apa înseamnă un nou început, puritate.

În funcție de cum este apa, știm cum este problema.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?