Ritualuri în timpul Eclipselor de Lună. Astrolog: nu sunt cea mai bună utilizare a energiei tale

Luna plină. Foto: Pixabay
Astrologii spun că perioada în care au loc eclipsele de Lună sunt pline de energie.

Astrologii spun că ”a face ritualuri lunare care se aliniază cu momentele majore ale ciclului lunar lunar este o modalitate frumoasă de a te conecta cu astrologia și de a crea o practică spirituală regulată. Lunile Noi sunt grozave pentru setarea intenției și ritualuri de manifestare, în timp ce Lunile Pline sunt un moment de vârf pentru încărcarea cristalelor și pentru a face ritualuri de curățare. Dar dacă urmăreşti o mulțime de astrologi pe rețelele de socializare, atunci este posibil să fi întâlnit câteva postări sau videoclipuri care te sfătuiesc să nu faci ritualurile lunare obișnuite sau practicile de manifestare fie în timpul unei eclipse de soare sau de lună. În timp ce eclipsele pot fi prevestitoare puternice ale creșterii spirituale și ale schimbărilor mari ale vieții, ele nu sunt de fapt cel mai bun moment pentru manifestări sau alte ritualuri”.

Potrivit astrosens.ro, eclipsele sunt cunoscute pentru că au potențial puternic pentru schimbări rapide și explozii intense de creștere. Aceste evenimente cosmice sunt adesea marcate de revelații șocante, sfârșituri bruște și noi începuturi interesante, care ne ajută să ne realiniem cu adevărata noastră chemare – deși uneori în moduri surprinzătoare. Deoarece eclipsele sunt practic doar Luni Noi și Pline supraalimentate, s-ar putea crede că sunt un moment bun pentru încărcarea cristalelor, manifestări și alte ritualuri specifice în timpul fazelor lunare - dar nu este cazul.

Sezonul eclipselor poate fi haotic, intens și adesea provocator, deoarece experimentăm multe realinieri și revelații într-o perioadă scurtă de timp. Acest tip de energie puternică și destabilizatoare nu este ceea ce doreşti să inviți în ritualurile tale de manifestare sau cu care îţi încarci cristalele. În schimb, eclipsele sunt mult mai bune pentru a sta relaxaţi, pentru a procesa schimbările și pentru a permite universului să-și facă treaba fără intervenţia noastră.

Luna Nouă și Luna Plină sunt grozave pentru tot felul de ritualuri vrăjitoreşti, dar potrivit multor astrologi, eclipsele sunt excepția. Nu toți practicanții spirituali sunt de acord cu acest lucru, desigur, dar există o mulțime de dovezi astrologice care pot explica de ce ritualurile sezonului de eclipsă nu sunt cea mai bună utilizare a energiei tale.

De ce sugerează astrologii evitarea ritualurilor de eclipsă

Există câteva motive pentru care manifestările și ritualurile eclipselor sunt o idee proastă. Primul are de-a face cu poziția luminilor (Soarele și Luna). În timpul unei eclipse, Soarele, Luna și Pământul se aliniază în așa fel încât lumina Soarelui și/sau a Lunii să fie obstrucționată. Acesta este motivul pentru care, în funcție de locul în care te afli din punct de vedere geografic, eclipsele pot fi atât de dramatice vizual. Dar, din punct de vedere astrologic, acest lucru compromite de fapt puterea lor, făcându-l un moment nefavorabil pentru a apela la energia lor într-un ritual (cum ar fi cele de Lună Nouă sau Plină). Când cele două surse de lumină sunt prinse unul în umbra eclipsei celuilalt, nu pot funcționa așa cum ar trebui în mod normal și, prin urmare, energia cosmică generală este mult mai încărcată și mai intensă - așa că vei dori să eviți încărcarea cristalelor sau încercarea de a se manifesta în timpul aceste perioade.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?