Regina Elisabeta, internată în spital: care este starea ei
22 oct, 11:38

Regina elisabeta   FOTO Facebook
Regina Elisabeta a II-a a petrecut noaptea trecută în spital, după ce și-a anulat călătoria în Irlanda de Nord la începutul acestei săptămâni.

Regina Elisabeta a fost internată în spital o noapte, după anularea vizitei în Irlanda. Palatul a anunțat că regina, în vârstă de 95 de ani, a anulat o vizită în Irlanda după ce a fost sfătuită să facă se odihnească câteva zile. „Regina a acceptat cu reticență sfatul medicului pentru a se odihni în următoarele câteva zile”, se arăta în declarația inițială, adăugând că „avea o bună dispoziție”, dar „dezamăgită” de dorul angajamentelor regale care erau planificate anterior pentru miercuri și joi.

„Regina trimite cele mai calde urări de bine oamenilor din Irlanda de Nord și așteaptă cu nerăbdare să îi viziteze în viitor”, a menționat reprezentantul palatului.

Regina Elisabeta a participat la o slujbă de Ziua Recunoștinței la Westminster Abbey cu un baston cu o săptămână mai devreme. A fost prima dată când a folosit public un baston, de când a fost operată la genunchi în 2003.

Soțul regelui, prințul Philip, a murit în aprilie la vârsta de 99 de ani.

G Ad:

Regina s-a bazat pe membrii familiei sale - inclusiv pe Ducesa Kate - mai mult, pe măsură ce îmbătrânește și își asumă mai puține îndatoriri regale. „De-a lungul timpului, Kate i-a dovedit Elizabeth că poate fi de încredere și au dezvoltat o relație excelentă”, a declarat o sursă exclusiv pentru publicația msn.com, la începutul acestei luni.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri