Reacție oficială, mesaj pentru utilizatori: Facebook, WhatsApp și Instagram au PICAT la nivel mondial. „Nu mai exiști”. Cele mai tari GLUME de pe Twitter

Facebook, Whatsapp și Instagram au picat. Foto: Pixabay
Rețele Facebook app și Facebook Messenger, WhatsApp și Instagram, aplicații deținute toate de Facebook, au picat din nou, luni seară, după ora 18.17 ora României. Pe Twitter, care nu aparține aceleiași companii au început glumele. 

Facebook a transmis, de asemenea, un mesaj că sunt conștienți că unii utilizatori au probleme în accesarea produselor și aplicației. ”Muncim ca lucrurile să revină la normal cât de repede posibil și ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată” a transmis Facebook, de asemenea, pe Twitter, notează DC News.

WhatsApp a transmis, pe Twitter, că sunt conștienți că unii utilizatori se confruntă cu probleme în utilizarea WhatsApp în aceste momente, asigurând că ”lucrăm pentru ca lucrurile să revină cât mai repede la normal și vom transmite un update aici (n.r. pe Twitter) cât mai curând posibil, vă mulțumim pentru răbdare”. 

Între timp, publicații din toată lumea publică, în sistem de breaking news, pe Twitter, că au primit raportări că Facebook, WhatsApp și Instagram au picat. 

The Jerusalem Post scrie că ”Facebook spune că muncesc pentru remedierea problemei și că speră că se va rezolva curând”. 

Actorul Liam Cunningham a scris, pe Twitter: ”Facebook, Instagram și Whatsapp au picat. Nu mai exiști”. 

Românii se pare că sunt mai interesați de faptul că WhatsApp nu funcționează, aceasta fiind cea mai populară căutare pe Twitter din țara noastră. 

Twitter a devenit și spațiul unde, la acest moment, se fac cele mai tari glume, după ce Facebook, WhatsApp și Instagram au picat în toată lumea.

Vezi aici cele mai tari bancuri legate de Facebook și patronul lui Mark Zuckerberg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel