Reacția Ioanei Stăncel, medicul care a fost asaltat de gândaci în direct la Digi24: Eu nu veneam de acasă

Medic
Medicul Ioana Stăncel, expert în sănătate publică, care a fost asaltată de gândaci, în direct, la o emisiune TV a făcut declarații pe marginea incidentului.

Medicul Ioana Stăncel, ”invadată de gândaci la Digi 24”, a declarat pentru DC News că, inițial, a vrut să întrerupă declarația pe care o făcea, însă văzând reacția din studio, a continuat.

”La Digi era una dintre emisiunile de dimineață, am simțit vizitatorul pe marginea sacoului. Am vrut să întrerup, m-am uitat și față de cei din studio, am văzut că se continuă, m-am gândit să nu stric emisiunea și nu era ceva vital. Nu mă omora vizitatorul. Și am continuat discutând subiectul care era foarte important și era esențial să aibă continuitate. Sigur nu era din studio-ul dânșilor, pentru că abia ajunsesem. Eu nu veneam de acasă. În dimineața respectivă am început programul foarte devreme acolo unde lucrez.

Plecasem cu un sacou care purta o culoare a unui partid politic, dar eu nu fac politică și, ca să nu dau ocazia interpretărilor, am luat repede un alt sacou pe care îl aveam pe marginea scaunului când am ieșit să ajung la dânșii.”, ne-a declarat Ioana Stăncel.

Întreaga declarație a medicului o puteți citi pe DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel