Radu Leca, 5 mesaje de 8 Martie: Te rog să ne induci ideea că (și) noi conducem familia / Dumnezeu să îți dea răbdare cu noi bărbații impulsivi și nerăbdători

Radu Leca
Cele 5 urări inedite de 8 Martie, Ziua Femeii, ale psihologului Radu Leca.

Ziua Internațională a Femeii, celebrată în fiecare an în data de 8 martie, este o ocazie pentru a sărbători realizările femeilor din întreaga lume, pentru a promva egalitateade gen și pentru a ridica problemele cu care se confruntă femeile în societate.

Originea acestei zile are rădăcini în mișcarea pentru drepturile femeilor și lupta lor pentru egalitatea socială, economică și politică.

Prima Zi Internațională a Femeii a fost celebrată în 1909, când Partidul Socialist American a organizat un eveniment în onoarea grevei muncitoare a femeilor din 1908 din New York. În 1910, la Conferința Internațională a Femeilor Socialiste a fost propusă data de 8 martie ca zi internațională pentru a marca mișcarea pentru drepturile femeilor și pentru a comemora grava din 1908.

O mulțime de mesaje circulă astăzi în mediul online, dar psihologul Radu Leca a ținut să le transmită femeilor mesaje mult mai puternice dar și mai amuzante, care reflectă totuși realitatea multor femei și familii.

"1. Dumnezeu să îți dea răbdare cu noi bărbații impulsivi și nerăbdători.

2. Mereu să ne lași, pe noi bărbații ce devenim și Tați, să îți stăm în umbră. Doar tot greul este pe tine și noi o ducem bine

3. Te rog să ne induci ideea că (și) noi conducem familia. Știm că este o minciună, dar în acest fel este liniște (aparentă) în casă.

4. De curând au apărut bărbați ce spun că si ei pot da naștere copiilor. Iartă-i că sunt traumatizați

5. Zâmbește și bucură-te de inocența bărbaților, desenând ceea ce avem de făcut, ca să nu ajungem doar să bem, să mâncăm sau doar să ne masturbăm, o zi întreagă", a scris Radu Leca pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel