Premierul vrea de la ministrul Sănătății un raport legat de pregătirea pentru valul al treilea

Florin Cîțu
Premierul, Florin Cîțu, vrea de la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, un raport privind pregătirea pentru valul al treilea al pandemiei. De asemenea, i-a cerut să ia modelul CNCAV, condus de Valeriu Gheorghiță.

Premierul Florin Cîţu i-a cerut ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să-i prezinte un raport al activității desfășurate din luna decembrie pentru pregătirea pentru valul trei al pandemiei COVID și planurile pentru perioada viitoare. Termenul este săptămâna viitoare.

De asemenea, şeful Guvernului vrea, săptămânal, câte o şedinţă la Ministerul Sănătăţii, pe modelul celei de la Comitetul de vaccinare, condus de dr. Valeriu Gheorghiţă.

"Am cerut Ministerului Sănătății ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activității desfășurate din luna decembrie în vederea pregătirii pentru valul 3 al pandemiei și planurile pentru perioada viitoare", a anunţat premierul Florin Cîțu, miercuri, după şedinţa de la guvern, citează Antena 3.

Premierul a mai solicitat ministrului Sănătăţii conferinţe în fiecare săptămână, cum fac şi cei de la CNCAV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Testul care depistează cancerul. Se poate realiza acasă

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel