Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, în comă indusă la spital, după o operație făcută în Turcia
09 ian, 10:21

Daniel Onoriu    Foto: Facebook
Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, se află în spital, în comă indusă, după o intervenție chirurgicală pe care a suferit-o în Turcia.

Daniel Onoriu, 43 de ani, a suferit o operație de micșorare a stomacului, în Turcia la sfârșitul lunii noiembrie, anul trecut. Potrivit verișoarei lui, acesta s-a simțit rău după ce a venit acasă și a fost nevoie de o nouă operație, care a fost realizată în țară. 

"Daniel este în continuare în stare critică, iar veştile pe care le-am primit astăzi nu sunt deloc îmbucurătoare.

Rugăciune multă (asta se poate face - n.r.), atât pot să spun. Ziua schimbă rezultatul: dacă ieri erau veştile pun pic mai îmbucurătoare, în sensul că organismul lui începuse să dea rezultat în urma antibioticelor administrate, astăzi leucocitele şi-au dublat numărul.

De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în ţară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă", a spus Rebeca Onoriu, verişoara pilotului, sâmbătă, la Antena 3.

Daniel Onoriu, legătură cu Gabi Luncă

Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri este nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, însă prin alianță.

Daniel este băiatul fiului lui Ion Onoriu, soţul lui Gabi Luncă, din prima căsătorie a acordeonistului.

"Daniel este nepotul meu! Este băiatul fratelui meu cel mare, din prima căsătorie a tatălui meu! E ca și fratele meu, noi am crescut împreună, e prietenul meu! Suntem o echipă! Ultima dată am vorbit cu el înainte de operație. Ne-am spus că ne iubim pe camera video", a mai spus Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, scrie DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

De ce apare sughițul și când trebuie să mergi la medic

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?