Piatra prețioasă norocoasă pentru cei născuți în iulie: este supranumită Regele pietrelor prețioase

Pietre prețioase   Foto: pexels.com
Cei născuți în iulie au o piatră prețioasă pe care astrologii spun că ar trebui să o poarte, datorită beneficiilor pe care le aduce acestor nativi.

Piatra prețioasă care este cea mai norocoasă pentru cei născuți din iulie poartă și numele - „Regele pietrelor prețioase”. Este de culoare roșie și este, de asemenea, una dintre cele mai râvnite pietre prețioase din lume. Duritatea sa este a doua după diamant și permite un beneficiu individual al corpului, minții și sufletului. Este vorba despre rubin.

Rubinul, ca piatră prețioasă, este asociat cu planeta Soare. Înseamnă lux și puterile sale spirituale sunt de renume mondial. Beneficiile pietrei prețioase rubin sunt de așa natură încât permit purtătorului numele, faima, succesul și o abundență de sănătate bună. Deși nativii din luna iulie pot purta și piatra safir, rubinul este favorizat printre astrologi.

Deci, dacă v-ați născut în iulie și intenționați să purtați piatra rubine, atunci iată tot ce trebuie să știți despre asta.

Cine ar trebui să poarte piatră prețioasă Ruby?

Rubinul este asociat cu planeta Soare în astrologie. Soarele este una dintre cele mai benefice planete, deoarece conferă putere, mândrie și succes nativului. Deci, în primul rând, dacă aveți un Soare slab în kundali, puteți lua în considerare purtarea pietrei prețioase rubin. De asemenea, Soarele, ca planetă, poate deveni uneori prea puternic în kundali. Și în astfel de cazuri, purtarea rubinelor ar putea ajuta la echilibrarea efectelor Soarelui.

De asemenea, dacă planeta Soare se află în casa a 10-a, casa a 5-a, casa a 9-a sau casa a 6-a a kundli-ului, atunci trebuie să purtați un rubin.

Dacă sunteți născut pe data de 1, 10 sau 28 din orice lună, puteți obține beneficiile rubinului, purtându-l.

Rubinul este o piatră prețioasă foarte recomandată pentru oricine se pregătește pentru orice fel de examen, competiție, deoarece menține nativul motivat.

Dacă sunteți judecător, avocat, medic, agricultor, agent de bursă sau artist, atunci trebuie să purtați un rubin pentru excelență.

Beneficiile purtării rubinelor

Purtarea pietrei prețioase de rubin are multe avantaje, cum ar fi:

Conform astrologiei vedice, rubinul reprezintă Chakra Buricului în corpul uman.

Purtarea rubinelor stimulează această chakră și odată ce acest lucru se întâmplă, trebuie să vă ușurați de depresie, stres și neîncredere în sine. De asemenea, are capacitatea sa de a vă îmbunătăți relația cu părinții,  vă poate ajuta la excelența în lumea dvs. profesională.

Beneficiile pietrei prețioase Manik includ șansele crescute ale nativului de a-și găsi un stil de viață luxos.

Așezarea pietrei prețioase Ruby sub pernă ajută la evitarea viselor rele sau a oricăror influențe rele.

Piatra de rubin în astrologie este, de asemenea, asociată cu dragostea și pasiunea. Purtați-o pentru a îmbunătăți relația emoțională și fizică cu partenerul.

Purtați întotdeauna rubinul montat în aur sau metal auriu (cupru).

Asigurați-vă că purtați piatra de rubin pe degetul inelar.

Persoanele cu o minte instabilă sunt prea sfătuiți să poarte piatră prețioasă de rubin.

Astrologii spun că e foarte important și ascendentul celor născuți în iulie.

Care ascendent ar trebui să poarte piatră prețioasă de rubin

Unul născut în iulie, cu ascendent Berbec, ascendent Leu, ascendent Rac, ascendent Scorpion și ascendent Săgetător poate purta rubin.

Care ascendent NU ar trebui să poarte piatră prețioasă rubinie

Ascendent Taur, Gemeni, ascendent, ascendent Fecioară, ascendent Balanță, ascendent Capricorn, ascendent Vărsător și ascendent Pești nu ar trebui să poarte niciodată Rubin. În locul beneficiilor pietrei prețioase, purtarea rubinului vă poate aduce complicații grave.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel